2777
2789
عنوان

یجور میگن اول درس بخون شوهر نکن انگار کارخوب ریخته توایران

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 199 پست
پس بیا کلی تازه عروس 30 تا 35 ساله نشونت بدم که با چه کسایی ازدواج کردن24 ساله شاغل در بهترین حالت ف ...

توتا نیای حسابداری نمیفهمی 

درضمن مگ توازدواج فقط موقعیت و کار و... مهمه؟ اون نشاط و شوق و ذوق و زیبایی دختر زیر۲۶سال با دختر سی و سی ب بالا فرق داره 

پسرا براشون اینچیزا مهمتره حالا هرکی فرق داره اما قرار نیست فقط اونچیزا ملاک باشه

نگران نباش الان گرونیه فک نکن عیب و ایراد داری خواستگار نداری الان دیگ همه خواستگار ندارن منم ندارم ...

روشون واستااااا اجازه نده خاستگار خوبت رد کننن اگ خوبه اشناش ین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونطور که کار خوب نریخته

شوهر خوب هم نریخته

بعد هم مگه درس مانع ازدواجه؟

خب توی دوران دانشجویی و بعدش هم میشه ازدواج کرد

اگه این اتفاق نیفتاده ، یعنی خواستگار خوب نبوده، پس درس نمیخوندی و کنج خونه هم می‌نشستی بازم همین بوده

یعنی فقط اونایی که متاهلن میرن خیاطی و آرایشگری؟؟؟ و مجردان میرن دانشگاه؟ قطعا نه ! کاری که نداره، الان برو دنبال یه حرفه که دوست داری، هنوز کلی وقت داری

چیزیو از دست ندادی که

همونطور که کار خوب نریختهشوهر خوب هم نریختهبعد هم مگه درس مانع ازدواجه؟خب توی دوران دانشجویی و بعدش ...

منظور من اینا نبود 

من وقتی اینهمه براحسابداری تلاش کردم زورم میاد برم دنبال هنر دوباره الکی عمرم هدر رفت

همه صحبت ها به کنار عزیزم چقدر عصبی هستی خیلی با پرخاش و عصبانیت جواب میدی خب تبادل نظره دیگه اروم ت ...

چجور فهمیدی با پرخاشگری جواب کیدم والا ریلکس لم دادم رو صندلی همینا بالحن خودم بخونم میگی چ مهربونم

بعضیااینجا خودشون با پرخاشگری جواب دادن منم مثل خودشون جواب دادم خیبی بد بعضیا حرف زدن

منظور من اینا نبود من وقتی اینهمه براحسابداری تلاش کردم زورم میاد برم دنبال هنر دوباره الکی عمرم هدر ...

۴ سال عمر هدر رفتن بدتره؟

یا ۴۰ سال ؟؟؟

الان نری دنبال چیزی که دوست داری همه آینده ات هم هدر میدی

ولی اگه بری فقط ۴ سال هدر رفته

۴ سال عمر هدر رفتن بدتره؟یا ۴۰ سال ؟؟؟الان نری دنبال چیزی که دوست داری همه آینده ات هم هدر میدیولی ا ...

هشت سال!  سه سالم پشت کنکور بودم ک برم دانشگاه خودم کشتم ازبس خوندم

فکرمیکنی درس میخوندی چیمیشد؟ انقد فکرنکنین درس باعث میشه پولدار شین و شاغل شین همون بهتر من کلی درس ...

عزیزم مدرک کارشناسی حسابداری دانشگاه آزاد در دسترس‌ترین چیز ممکنه

الان شما شدی معیار؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

عزیزم مدرک کارشناسی حسابداری دانشگاه آزاد در دسترس‌ترین چیز ممکنهالان شما شدی معیار؟

اولا اینک الف شدم بین اینهمه دانشجو دوما این ک داداشم مدرک تحصیلی فردوسی مشهد داره اما شغل پیدانکرد یکار دیگ میکنه

توتا نیای حسابداری نمیفهمی درضمن مگ توازدواج فقط موقعیت و کار و... مهمه؟ اون نشاط و شوق و ذوق و زیبا ...

نشاط و شوق و ذوق به سن نیست به شرایط زندگیه

ادم میشناسم تو 40 سالگی بالاپایین میپره و پر از انرژیه و از هرچیزی چیزای رنگیشو میخره ادم میشناسم تو 20 سالگی کم مونده از افسردگی و بی هدفی کفن بپوشه بره تو قبر بخوابه 

در مورد زیبایی از لحاظ علمی به خاطر تغییرات هورمونی که اتفاق میفته اتفاقا اوج جذابیت چهره چه تو خانوما چه اقایون بعد 28 سالگیه الان عکس دونفر رو برات بفرستم مطمئن باش به اون خانوم 31 ساله رای میدی انقدر که باطراوت و شیک و بیبی فیسه پس به سبک تغذیه و ورزش و لایف استایلت بستگی داره زیبایی نه سن وگرنه تو همین سایت یه دختر 22 ساله هست بارها عکسشو گذاشته پوست بشدت افتضاح و دور چشم تیره و پر از خط 

و لازم به ذکره من خودم حسابدارم برای همین گفتم نه سختی داره نه بیگاری نه حقوق پایین زرنگ باشی هم میتونی برای واحد مالی دو سه جا کار کنی و از دوسه جا حقوق بگیری

خوش باشی

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

اولا اینک الف شدم بین اینهمه دانشجو دوما این ک داداشم مدرک تحصیلی فردوسی مشهد داره اما شغل پیدانکرد ...

معدل بالای ۱۷ الفه!

نصف دانشجوهای دانشگاه تهران الفن!

چه ربطی داره

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…