2777
2789
عنوان

یجور میگن اول درس بخون شوهر نکن انگار کارخوب ریخته توایران

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 199 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من حسرت میخورم درس. نخوندم و زود ازدواج کردم

فکرمیکنی درس میخوندی چیمیشد؟ انقد فکرنکنین درس باعث میشه پولدار شین و شاغل شین همون بهتر من کلی درس خوندم چیشد الان؟ عشقم توایران زندگی میکنیم ها امریکا ک نیستیم

افرین همینجوری تلاش کن قطعا به درامد مناسب رشتت میرسی چند سالته عزیزم؟

۲۴

😂😂😂😂دیگ تا ناموووس تلاش رفتممم دیگ خدایی هیچی نداره تهش 

دوستم با پارتی کارمند بانکه 

معدلش داغووون 

عشقم اینجا ایرانه

درامد معقول هم مهمه اما اخلاقم نهایتتت اهمیت داره

خب الان خواستگار نداری اگه داری برو به مدت آشنا شو باهاشون زیر نظر خانواده ها ببین چجوریه به تفاهم میرسین چه اشکالی داره ولی وابستشون نشو عاقلانه پیش برو

کاربری دست دو نفر

۲۴

خدا خیرت بده فکر کردم پنجاه ساله ت شده اینقدر ناامیدی😂😂😂

یه کار پیدا کن حقوقشم کم بود خودتو سرگرم کن تو اجتماعم هستی

زاویه دید بدبینانه ت به زندگی رو عوض کن ایشالا شوهر خوب نصیبت میشه

ینی انقد سخته آوردنش مگه پزشکیه؟پس بقیه چطور قبول شدن؟

مگ همه میتونن با درس خوندن ی رشته خاص قبول شن. چمیدونم برا ذرس لابد ساخته نشدم  اگ قرار باشه همه بخونن و این رشته 😳بول بشن ک دانشگاه فرهنگیان غلغله میشه

ماشالله تو اکثر تاپیکاتم داری له له شوهر میزنی 

نترس شوهر خوب و لول بالا نمیره دخترای سطح معمولی  میره دنبال یکی هم سطح خودش

همون حسابداری هم هیچ جا حقوقش زیر 15 تومن نیست یه فروشنده ساده الان زیر 6 تومن حقوقش نیست کدوم ده کوره زندگی میکنی که به حسابداری 3 تومن میدن؟

تا دلتم بخواد ازدواج سی ساله و سی سال به بالاهای موفق دیدم اون 30 ساله ای که از سمت پسرا انتخاب نمیشه اون دختر خانه داره هست که فقط نشسته تو خونه در و دیوار نگاه میکنه وگرنه سی ساله ای که برای خودش برو بیایی داره و خودشو رشد داده حتی پسرای از خودش کوچیکتر هم میخوانش چه برسه بزرگتر

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

خدا خیرت بده فکر کردم پنجاه ساله ت شده اینقدر ناامیدی😂😂😂یه کار پیدا کن حقوقشم کم بود خودتو سرگرم ...

خیلی بدم میاد ازم بیگاری میکشن خیلییییی حمال بودن متنفرم

ای کاش نمیخوندم