2777
2789
عنوان

یجور میگن اول درس بخون شوهر نکن انگار کارخوب ریخته توایران

| مشاهده متن کامل بحث + 3803 بازدید | 199 پست
چه بخوای چه نخوایهمه میخوان عروسیشون تحصیل کرده باشهو واقعیت لیسانس الان در حد دیپلم سابق هست دیگه

چی بگم والا درکل بعد دانشگاه چیزی ب معلوماتم اضافه نشد بنظرم خیلی باید کوته فکرباشن لیسلنس براشون مهم باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چون خودت سی سالته اینا میگی وگرنه بخای ب جای کلی ب بیشتریانگاه کنی تو سن پایین بیشتریا شور و نشا ...

از اول سی ساله متولد شدم؟

منم 23 سالم بود ولی به تنها چیزی که فکر نکردم ازدواج بود همین حرفایی که الان بهت میزنم عقیده همون موقع منه همیشه دنبال این بودم اول رو خودم و مهارتام کار کنم ثمره ش رو هم دیدم

کلا تو اطراف من همه دخترا بین 30 تا 35 با بهترین کیس ها ازدواج میکنن و هرچقدرم درامد و مزایای بیشتری داشته باشی به همون میزان رسیدگی بهتری به پوست و زیباییت هست 

درمورد عشق و محبت و نیاز جنسی هم دوست پسرمو داشتم خیلی هم مشوقم بود همپای من بود بعد 4 سالم ازدواج کردیم الانم باعث سربلندی خودش و خونوادشم و ارزش و احترامی که من دارم اون جاری دیپلمه من بین خانواده همسرم  و اقوامشون نداره 

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

از اول سی ساله متولد شدم؟منم 23 سالم بود ولی به تنها چیزی که فکر نکردم ازدواج بود همین حرفایی که الا ...

میگن تحصیلات اخلاق و شخصینت نمیاره درسته 

من سعی میکنم با ادما ب اندازه شخصیتشون احترام بزارم ن صرقا مدرک و شغل 

ک حالا جاری دیپلمه بگی! 

من خودمم مدرک لیسانس دارم والا خودم بالاتر از کسی ک دیپلم داره نمیدونم!  بنظرم زشته 

دررابطه با پوستم بگم ژنتیکیه دختر خالم بهترین کرما استفاده میکنه کربن تراپی و فیشیال و.. بازم پوستش بده 

من خودمم وضع مالی بابام خوبه خداروشکر بهترین چیزا و وسیله ها میخرم اما تاوقتی پسری ک دوسم داشته باشه نباشه پول هم انقد ب چشم نمیاد 

درضکن قرار نیست همه با دوستپسراشون ازدواج کنن! من خودمم تورابطه بودم خیلیا بودن پسر اینجوری گمه 

و نیاز جنسی ربطش با دوست پسر نمیفهمم 

کسی ک بخاد ازدواج کنه عین من کسیه ک میخاد از راه سالم تامین بشه نه هرکاری 

از اول سی ساله متولد شدم؟منم 23 سالم بود ولی به تنها چیزی که فکر نکردم ازدواج بود همین حرفایی که الا ...

دیگ واقعا هرچی بگم نمیفهمی حوصله ندارم با کسی ک فکر میکنه مدرک دانشگاهی داره  انگار قله اورست فتح کرده صحبت کنم! 

ینی واقعا خیلی خودت بالا میگیری بیچاره جاریت 

باز پزشکی میخوندی یچیزی منم هم رشته ایتم دیگه بخدا لازم نیست انقد خودت بگیری!