2777
2789
عنوان

شوهرم تو حال خوابید

278 بازدید | 20 پست

ما عقدیم و سمت ما اینطوریه که با هم خوابیدن و کنار هم بودن مشکلی ندارن 

خلاصه ما امشب اومدیم خونه شوهرم اینا و باباش بود مأموریت مامانشم چندین وقته گردن و دست درد فجیعی داره که وقتی ما رسیدیم دیدیم نشسته گریه و ناله می‌کنه از درد ما تا یه ربع پیش نشستیم با خواهر شوهرم مسخره بازی و صحبت میکردبم تا بلکه مادر شوهرم بیخیال شه بهتر بشه . شوهرمم رو مبل دراز کشید که مادرشوهرم خواب آلود شد منم پا شدم اومدم تو اتاقمون دیدم بعد چند دیقه شوهرم نیومد و داره خوابش می‌بره رو مبل منم رفتم الکی که مثلا بیدارش کنم گفتم بالش و پتو بدم ؟گفت آره و خوابید بعد چند دقیقه 😑😑

عصبی شدم که الان تو اتاق تنهام ، نمیتونست بلند شه بیاد تو اتاق کنارم بخوابه؟

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته بوده خب😐يا مستقيم ميگفتي پاشو بريم تو اتاق كمرت درد مياد رو مبليا الان ك نگفتي نگو عصبانيم پس! ...

میگفتم بیا بریم تو اتاق اینم خواب آلود میگف نه همینجا می‌خوابم منم جلو خواهرش ضایع میشدم 

دوست نداشتم ضایع بشم اخه

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

برو بگو میترسم تنها بخوابم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
نمی‌خوام خواهر شوهرم فک کنه از اینکه جدا خوابیده ناراحتم

خواهرشوهررررم خواهرشوهرای قدیم

بره بیدارش کنه برو پیش زنت 

حالا تنها بخواب

صب سر سنگین باش

اومد پیشت نازشو نخر

بی محل

میگفتم بیا بریم تو اتاق اینم خواب آلود میگف نه همینجا می‌خوابم منم جلو خواهرش ضایع میشدم دوست نداشتم ...

نه بابا اصلنم نميشدي

نميخواستي بگي بيا پيشم بخواب ك

فقط با خنده دستش ميگرفتي ميگفتي پاشو كمرت درد ميگيره اينجا 

ميومد

دعوا و بحث نداشتين ك بخواد لجبازي كنه بگه نميام ك

خواهر اصلا خنده ندارهاین ویژگی مردا تا مغزو استخوان آدمو‌میسوزونه دقیقا همین دردو کشیدم ک دارم میگم

من باشم با ی نگاه میکشونمش پیشم بخوابه یکم سیاست لازمه😂💔

من آدم آرومیم💆🏻‍♀️