2777
2789
عنوان

یجور میگن اول درس بخون شوهر نکن انگار کارخوب ریخته توایران

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 199 پست
من اصلا منظورم این نبود شما اشتباه متوجه میشین میگم دوستام الان خودشون مستقل و پولدارن سن ۱۸ازدواج ...

خودت و با کسی مقایسه نکن

منم تو دانشگاه رشته ام حسابداری بود تا دوسال پیش هم کارم حسابداری بود و فقط درد سر و یه حقوق قانون کار،رفتم دنبال یه حرفه دیگه الان میفهمم دانشگاه و درس همه چی نبوده، در ضمن مجردم و اصلا به ازدواج فکر هم نمیکنم

نگاه به دوستات نکن چه کارایی کردن زندگي خودتو بساز 

یک ستاره در کهکشان 🌠 لطفا لایک نکنید🫰🏻                 

مشکل اینجاس که از زندگی فقط مسایل جنسی رو داری میبینی

نمیبینم فقط ازاین مسیله اما ادم باادم فرق داره شمارو اذیت نمیکنه خیلیا اذیت نمیکنه مگ قراره همه مثل شما باشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با درس به همه‌چی رسیدمهمسرم رو به واسطه درس و کارم پیدا کردمبه درآمد رسیدمشخصیتم شکل گرفتو کلا زن ...

ولی شما نقش خانوادت و شغل خانوادت رو بی تاثیر نبین

خیلی کمک کننده بوده

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نه بشخصه من طرز صحبت و فرهنگ کسی که دانشگاه رفته رو با کسی که نرفته هرروز دارم میبینم تو همسایگی

درست ولی تربیت پدر و مادر حرف اولو میزنه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

شوهر مهربونو میخوای چیکار فردا از دستت در بره بچه دارشی میخوای چیکار کنی شوهری که پول نداشته باشه حو ...

درامد معقول هم مهمه اما اخلاقم نهایتتت اهمیت داره

ولی شما نقش خانوادت و شغل خانوادت رو بی تاثیر نبینخیلی کمک کننده بوده

عزیزم من کلا با بهونه آوردن مشکل دارم

شما مگه خانواده منو دیدی؟

پدرم رو درآوردن توی زندگی

یه تاپیک مسخره که درس به درد نمی‌خوره شوهر کنید آخه جای دفاع نداره که

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

گلم تو از رشتت راضی نیستی نه از درس خواندن رشتتون عوض کن برو فرهنگیان یا حقوق

عشقم حقوق تضمین شده نیست فزهنگیان عالیهعع تضمین شدست من سه. سال پشت گنکور موندم نیاوردم دگ چقدر پشت کنکوربمونم 

من ذرسم خوندم نشستم گوشه خونه

برایه رشته حسابداری نیاز به مهارت هست این تئوری های ک تو دانشگاه خوندی چندان تاثیری نداره 

یه مدت باید کمک حسابدار با حقوق کم بشی تا مهارت لازم کسب کنی و ایشالله حسابدار بشی

این آزمون استخدامی هارو شرکت کن 

دوست عزیز تلاش کن به خدا قسم خونه شوهر هیچی نیس 

آخرش جواب ندادیپول نباید ملاک باشه اوکی! پسر بی‌پول نمیتونه شما رو حمایت کنه چون خونه نداره اجاره خو ...

من نگفتمممم پول ملاک نباشه میگم همین ک دستش ب دهنش برسه کافیه ولی پولدارم انتظار ندارمممم 

هیچکی منظور من نمیفهمه اینجا چرا

همچین می گی معدل الف آزاد حسابداری انگار شریف فیزیک هسته ای خوندهمی دونی چندتا فارغ التحصیل رشته ی ت ...

صد سال سیاه جاشون نباشم میخام چیکار 

زیبایی مهمتره با پول 

حالا انگار اونا پولدارن همشون