2777
2789
عنوان

یجور میگن اول درس بخون شوهر نکن انگار کارخوب ریخته توایران

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 199 پست

شوهر هرچقدر هم پولدار باشه با سواد باشه مال خودشه تو برایه خودت یه کار مفید انجام بده که تو ۵۰ سالگی به گذشته فکر کردی دلت قرص باشه 

وابسته شوهر نباشیم

اینو کسی میگه که تو دانشگاه با شوهرم ازدواج کردم ولی بعدش دنبال کار نرفتم و الان خیلی خیلی پشیمونم 

باید کنترل کردن بلد باشی حالا چون نیاز جنسی داری باید سر زندگی و آیندت قمار کنی؟

خود کنترل گر ها هم اومدن دانشگاه ازاین رو ب اون رو شدن کلا قبل دانشگاه ادما بهتری بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود کنترل گر ها هم اومدن دانشگاه ازاین رو ب اون رو شدن کلا قبل دانشگاه ادما بهتری بودن

مشکل اینجاس که از زندگی فقط مسایل جنسی رو داری میبینی 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

پس چرا میگی پول مهمه زیبایی مهمه

اره ولی ن تو. انتخاب همسر 

اولویت باید اخلاق و خانواده باشه 

منظورم اینه ک پول و زیبایی ک چشما تصاحب میکنه و تو این (دوره زمونه) بیشتر این دپافراد تحویل میگیرن زیبارویان و پولداران نه ادمی ک مدرک دانشگاهی داره و درس خونده😐😂اونو چیکاردارن 

خدایی واقع بینانه نگاه کنیم 

اره با پارتی ب همه جا میرسن تو این رشته شوهر خوب منظورم پولدار و قد بلند و... نیست ی شوهر با وفا و م ...

شوهر مهربونو میخوای چیکار فردا از دستت در بره بچه دارشی میخوای چیکار کنی 

شوهری که پول نداشته باشه حوصله حرف زدن با هاشم نداری همش بحث میکنین تو مشکلات زندگی می‌مونین هیچکس حمایت نمیکنه من نمیگم پولدار باشه ولی درآمدش معقول باشه اخلاقی واقعا مهمه

کاربری دست دو نفر

در کل هیچکدوم نباید جلو اون یکی رو بگیره 

اگر کسی هدفش ازدواج هست تو زندگی باید زمانی که مورد خوب دید ازدواج کنه(تو سن مناسب)و درسش هم ادامه بده 

این دوتا هیچ اسیبی بهم نمیزنن تو زندگی اصولی و درست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اره ولی ن تو. انتخاب همسر اولویت باید اخلاق و خانواده باشه منظورم اینه ک پول و زیبایی ک چشما تصاحب م ...

نه بشخصه من طرز صحبت و فرهنگ کسی که دانشگاه رفته رو با کسی که نرفته هرروز دارم میبینم تو همسایگی

کاربری دست دو نفر

تویی که ارزش تلاش و موفقیت و مستقل بودن از مردا رو درک نمیکنی بیخود نیا اینجا بگو شوهر کردن خوبه بگو ...

برو درست بحون ببینم ب کجا میرسی 

یجور جو گرفتتون ک واقع بین نمیتونین باشین 

من کجا از مستقل نبودن حرف زدم؟ 

مستقل بودن خیلیم خوبه اما ن توکاری دست بزاری ک ارزشی نداره دوستام ک ازدواج کردن توسن کم مستقلم هستن الان 

حالا شما شوهر نکن ب من ربطی نداره چند سال دیگ خودت میای تاپیک میزنی

برو درست بحون ببینم ب کجا میرسی یجور جو گرفتتون ک واقع بین نمیتونین باشین من کجا از مستقل نبودن حرف ...

گلم تو از رشتت راضی نیستی نه از درس خواندن رشتتون عوض کن برو فرهنگیان یا حقوق  

کاربری دست دو نفر

من شوهرم حسابداری خونده خداروشکر بهترین شغلو داره فک کنم برا حسابداری دانشگاه رو در نظر میگیرن

ن داداشم دانشگاه دپلتی مشهد حسابداری خوند الان شغلش یچی دیگست

معدلم ۱۷/۵ببخشبداااا صدتا جا رفتم اما با حفوق سه تومن همون برم ی کار ازاد کنم بهتره تا با سه تومن خو ...

سه تومن؟ چی میگی؟ مگه اصن حقوق حساب میشه این مقداررر😐

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)

هم رشته تو هستم

تو دانشگاه با همسرم آشنا شدم

بنظرم همسری اخلاقش خوب باشه مشوقت باشه

خوبه به پیشرفت کمک میکنه 

من وقتی با همسرم آشنا شدم دانشجو ترم آخر کارشناسی بودم الان دانشجوی دکترام وشاغلم

عزیزم من مسیر کاریم. تا یکسال اصلن حقوق نداشتم خودم نخواستم اما درقبالش میخواستم صفر تا صد کار یاد بگیرم

بعد یکسال که حقوق دار شدم 5 بود کم کم مهارتم بالا رفت

حقوقم بالا رفت الآنم شکر راضیم

نه عجله دارم، نه عقبم… توی مسیر خودم قدم می‌زنم.»