2777
2789
عنوان

یجور میگن اول درس بخون شوهر نکن انگار کارخوب ریخته توایران

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 199 پست

تو این دوره دیپلم بیسوادی محسوب میشه البته قصدم توهین به کسی نیست

پس بدون تحصیلات آدم از همه چی و همه کس عقبه حالا اگه درکنارش ازدواج باشه خیلیی خوبه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با درس به همه‌چی رسیدم

همسرم رو به واسطه درس و کارم پیدا کردم

به درآمد رسیدم

شخصیتم شکل گرفت

و کلا زندگی رو مدیون همین درسی هستم که خوندم

چون دو نفر تو سن ۱۸ سالگی که اول شکل‌گیری شخصیته ازدواج کردن، درس خوندن به درد نمی‌خوره؟

خب از اول میرفتی آرایشگر و خیاط میشدی 

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

حیف خاستگار ندارم وگرنه همون هیجده سالگی ازدواج میکردم الکی ذهن و فکرم درگیر مسائل پوچ کردم

فکر میکنی ازدواج کردن خونه شوهر گل و بلبله ذهن و فکرت درگیر نمیشه .کارم نکردی نکردی از مجردیت لذت ببر و در کنارش هم ب یه کار فکر کن

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

برا دختری که میخواد خانه دار باشه اره ولی کسی که میخواد کار کنه غلط محض

والا دوستای من تو کار ازادن خیلی هم پول دارن با درس.... تومن اخرماه میدن اونم بخای ی جا کارکنی

اره با پارتی ب همه جا میرسن تو این رشته شوهر خوب منظورم پولدار و قد بلند و... نیست ی شوهر با وفا و م ...

افرین دختر قانعی هستی

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍

دیدگاه کسیکه ۱۸ سالشه با کسیکه ۲۸ سالشه و دانشگاه رفته خیلی متفاوته این دیدگاه روی انتخاب همسر و خانواده تاثیر میذاره و از خیلی جهات انتخاب بهتری می تونید داشته باشید 

متاهلی از خیلی جهات وقت و ذهن شما را درگیر می کنه و نمی تونید به اهدافتون برسید 

ضمن اینکه هیچ وقت انتظار نداشته باشید همه ی نیازهاتون توی ازدواج برآورده بشه 

ازدواج کردن هدف نیست

ازدواج کنه ولی من سن را دارم میگم تو دوره لیسانس اخه چی میفهمه ادم

چی میفهمخ؟ الان کم کم ۲۲هستن تو دوره لیسانس دیگ انقد سن ازدواج بالا خوب نیست ذوق و شوق همونموقعه 

برا دختری که میخواد خانه دار باشه اره ولی کسی که میخواد کار کنه غلط محض

شغل واسه اقایون توخیلی شهرها کمه چه برسه واسه خانم ها شما اصفهان وتهرانو کرج رونبین ی شهرهایی هیچ کاری توشون نیست

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍