2777
2789
عنوان

یجور میگن اول درس بخون شوهر نکن انگار کارخوب ریخته توایران

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 199 پست
چرا نخوندی برای ارشد؟

ایییی بابا بسهههه هی درس درس درس تروخدا بسه همین لیسانسم با معدل الف پشیمونم ارشد میخام بخونم چ پخی بشم؟ 

انگار میگن بیا ی راست کارمند بانکمون شو 

حق التدریسا دانشگامون بااتوبوس رفتوامددمیکنن ارشد و دکتری خوندن عبرت میشه برام انقدر به درس بها ندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه به خاطر پول میخوای شوهر کنی🤦🏻‍♀️

من اصلا منظورم این نبود شما اشتباه متوجه میشین 

میگم دوستام الان خودشون مستقل و پولدارن  سن ۱۸ازدواج کردن رفتن شغل ازاد و وضعشونم توپپپپپپپ 

اره ولی ن تو. انتخاب همسر اولویت باید اخلاق و خانواده باشه منظورم اینه ک پول و زیبایی ک چشما تصاحب م ...

آخرش جواب ندادی

پول نباید ملاک باشه اوکی! پسر بی‌پول نمیتونه شما رو حمایت کنه چون خونه نداره اجاره خونه و تانین زندکی امکان نداره با یه دست حقوق

کلا حرفهای متناقض میزنی

تو رشته ما باید تلاش زیاد کنی ما یه ورودی بودیم

فقط پنج نفرمون کارمند بانک شد

چندتامون معلم شد دو تا بچه ها رفتن تو شرکت  گروه ملی

بنظرم اگه شرایطش داری یکسال بخون تو آزمون استخدامی شرکت کن شانست امتحان کن نهایتش نشد هم تو نلاشت کردی

نه عجله دارم، نه عقبم… توی مسیر خودم قدم می‌زنم.»

به نظرت مشاورم حق داشت مبگفت اصلا حسابداری رو اولویتات نزن اشباع شده هرجارو ببینی یه حسابدار بیکار ...

اره معلمی برا خانوم ارزش داره بخونی تضمین شدست خیالت راحت♥

من قبلنا تو تاپیکا همین حرف رو میزدم که مگه کار ریخته که میگین مستقل شو دستت تو جیب خودت باشه.

حتی به زنهای متاهل خانه دار هم میگفتن کار کن دستت تو جیب خودت باشه منت شوهر نکش!!!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بدتر از مردای زن نمای سایت که با تاپیکاشون خاکتوسری و زیردست شدن زنان رو رواج میدن همونعان خودمونن ک ...

توچی میگی بابااا 

جوگرفتت 

خب برو درس بخون ب نظر من اهمیت نده فشاریم نشو