2777
2789
عنوان

بنظرتون حرف بدی به پارتنرم زدم

188 بازدید | 43 پست

بهم گفت میخواد رابطمونو جدی کنه

گفتم در چه حد جدی؟

گفت حداقل نامزد کنیم

من گفتم نه تو خیلی بچه ای هنوز (با خنده گفتما)

خیلییی بهش بر خورد گفت بعد سه سال فهمیدی من بچم

گفتم ن ولی تو سنی نداری همه جا میگن برای ازدواج مرد باید پخته باشه 

اونم گفت این حرفتو میذارم به پای اینکه گفتی حالت خوب نیست فعلا هم نمیخوام چیزی بشنوم هیچی نگو بعدشم رفت تو جمع چون داشتیم دوتایی حرف میزدیم 

منم پریودم اعصاب نداشتم حالم بد بود بخاطر اون اومدم خودشم میدونه ،ول کردم اومدم خونه 

الانم داره زنگ میزنه

اینم بگم منو و پارتنرم سه ساله باهمیم من ۲۰ اون ۲۱ و۱۳ ساله همو میشناسیم خانواده هامون رفت و آمد دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱سالگی برای ازدواج خیلی زوده 

ولی خب اگر قصدت باهاش جدی نیست رک بگو

چون الان ۳ساله دوستین چندساله دیگه میخواید دوست بمونید؟

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

۲۱سالگی برای ازدواج خیلی زوده ولی خب اگر قصدت باهاش جدی نیست رک بگوچون الان ۳ساله دوستین چندساله دیگ ...

چرا باور کن خیلییی دوسش دارم عشق بچگیمه

من میگم فعلا بیاد خواستگاریم اگه فقط نامزدی باشه اوکیه برام

ولی همش میگه بعد نامزدی ازدواج کنیم من نمیخوام تو این سن ازدواج کنیم

بخاطر سنش میگی یا رفتارش؟یعنی الان باید از دلش دربیارم؟

نه رفتارشو‌ که من در جریان نیستم. ولی سنش به نظرم کمه برای ازدواج. البته بستگی به خودتون داره.

ولی هیچ وقت به هیچ مردی اینطوری حرف نزن و اقتدارشو زیر سوال نبر.

خب اگه نامزدی باشه خوبه این میگه مثلا یکسال بعد نامزدی ازدواج کنیم خب خیلی کوچیکه منم مستقیم به گفتم ...

یچی میگه حالا 

بزار بیاد چن سال نامزد 

بعدم خیلیا زیر ۲۵ ازدواج کردن 

بستگی ب پسره داره

این روزا دخترا ارزشونونع با دوس پسرشون ازدواج کنن

دیوونه‌ای فراریش میدی 

_ ب پسرا اعتماد نکنید

نه رفتارشو‌ که من در جریان نیستم. ولی سنش به نظرم کمه برای ازدواج. البته بستگی به خودتون داره.ولی هی ...

خیلی بیشتر از سنش میفهمه ولی خب یچیزایی هم اقتضای سنه اینم کوچیکه

ولی بنظرم نباید اینجوری بهش میگفتم با کلی ذوق حرف میزد من زدم تو ذوقش