2777
2789
عنوان

بنظرتون حرف بدی به پارتنرم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 43 پست
عه سلام باران💅🏻دنبالت میگشتم خواهری

منم همینطور💛💛💛

فکر کردم رفتی از سایت😂😂😂

راستی از کجا می دونی اسمم بارانه؟ یادم نمیاد گفته باشم😑😑😑😑

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور💛💛💛فکر کردم رفتی از سایت😂😂😂راستی از کجا می دونی اسمم بارانه؟ یادم نمیاد گفته باشم😑 ...

چرا بهم گفتی با همون کاربری لانهوا😐برو چتامونو بخون😅

منم بهت گفتم فاطیمام یادت نیست؟💅🏻

گفتم یا ن؟؟

سر ی پروژه دیر به دیر میام سایت🤦🏻‍♀️

چرا بهم گفتی با همون کاربری لانهوا😐برو چتامونو بخون😅منم بهت گفتم فاطیمام یادت نیست؟💅🏻گفتم یا ن؟؟ ...

مغزم اندازه ماهی شده😑😑😑

پروژه دانشگاه؟ من یکی باید برم مدرسه اونوقت احتمالا فقط یک ساعت تو روز بتونم بیام یا اصلا نتونم بیام😑😑

راستی درباره پارتنرت مرد ها دوست ندارن اقتدار و مردونگی شون زیر سوال بره 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

مغزم اندازه ماهی شده😑😑😑پروژه دانشگاه؟ من یکی باید برم مدرسه اونوقت احتمالا فقط یک ساعت تو روز بتو ...

نه بابا چه حرفیه🫂

آره ی پروژه استادمون با من و یسریا دیگه گرفته ، میخوایم ی کتاب در مورد نظریه اعداد بنویسیم

وای مدرسه ها نزدیکه🤦🏻‍♀️ولی من مدرسه نمیرم😍🤣بجاش دانشگاه میرم بدتر جر میخورم😊🤦🏻‍♀️🗿

آره پارتنرم گناه داشت🤦🏻‍♀️من حالم بد بود نفهمیدم چی گفتم 

بنده خدا همچین با ذوق میگفت من …دم بهش😐🤣🤣

نه بابا چه حرفیه🫂آره ی پروژه استادمون با من و یسریا دیگه گرفته ، میخوایم ی کتاب در مورد نظریه اعداد ...

خواهر نمیخواد اون اصطلاح رو .... داره به کار ببری😂😂😂

شما فقط نمی دونستی اونم همچین بچه نیستش ۲۹ سال سن داره پیر مرده دیگه🤣🤣🤣🤣

خواهر نمیخواد اون اصطلاح رو .... داره به کار ببری😂😂😂شما فقط نمی دونستی اونم همچین بچه نیستش ۲۹ سا ...

🤣🤣🤣

نه من اعصاب نداشتم یچیز گفتم بهش🤦🏻‍♀️

۲۹ سالش نیست بچم ۲۱ سالشه🥺🫂🤣🤣

🤣🤣🤣نه من اعصاب نداشتم یچیز گفتم بهش🤦🏻‍♀️۲۹ سالش نیست بچم ۲۱ سالشه🥺🫂🤣🤣

راست میگی آخه یک تاپیک دیدم ۲۴ و ۲۹ بودش هنوز تو ذهنمه😑😑😑😑

بچه نیستش ۲۱ سالشه میان سال به حساب میاد🤣🤣🤣

آها طوری نیس عزیزم😂میانسال منهههه🗿🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

حالا یک چیزی میگم ها من خودم رو هر کی کراش میزنم به جای ۱ سال ۱۲ الا ۱۶ سال ازم بزرگتره😑😑😑🤣🤣🤣🤣