2777
2789
عنوان

خانمی که شاغله وظیفه ای برای تمیز کردن خونه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 266 پست

تقسیم وظایف باید باشه وقتی هر دو شاغل هستند 

همسر من تمیز کاریش صفر هست و بخواد یه غذا درست کنه کل زندگی رو نابود می‌کنه 

عوضش توی نگه داشتن بچه ازش بیشتر کمک خواستم و میخام .طوری که شب بیداری بچه ۹۰ درصدش با همسرم بود ۱۰ درصد با من .ولی دیگه از شیفت میام خونه بدو بدو غذا می‌ذارم و خونه تمیز میکنم و شستن لباس و گردگیری با خودمه صفر تا صدش 

الان که پسرم ۳/۵ سالشه واقعا متوجه نشدم چطوری بزرگ شد و اگه مریض شد من اصلا دکتر نبردم با همسرم بود و وابسته همسرمه الان نه من .خب این میشه تقسیم وظایف و من راضی بودم و هستم 

اخه ۷ سال بی حوصلگی ؟البته حرفای شما هم متینه

نمیدونم والا

من تاپیکو خوندم

من برعکسشو دیدم که مرد بشششششدت کثیف و شلخته و بی نظم و خسیس بود ولی زنش تا آخر پاش موند و توی پیری تنهاش نذاشت.تا وقتی فوت کنه شوهرشو ترک نکرد.

نمیدونم قدیمیا تحملشون بالاتر بود یا جدیدیا کم‌تحمل شدن.

به هرحال منم شلختگی رو نمیتونم تحمل کنم.حتی تاپیکم زدم‌راجع به این مسئله

ولی باید راهی باشه بالاخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من که دست به سیاه و سفید نمیزنه 

چه اون موقع که میرفتم سر کار چه الان که باردارم و حالم بده و نمیتونم کارامو کنم 

کلا مامانش از همون اول اینو تو مغزشون فرو کرده که مرد نباید تو خونه کار کنه 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
شوهر من که دست به سیاه و سفید نمیزنه چه اون موقع که میرفتم سر کار چه الان که باردارم و حالم بده و نم ...

دیگه الان مسئولیت زن و بچه رو داره... ازش بخواه، بگو نمیتونی تو بارداری یه سری کارا انجام بدی خطرناکه... بعد بچه هم همیشه ازش کمک بخواه

زن وظیفه ای نداره چرا نمی‌نمیخاید بفهمید شما مردا رو پررو هار کردید

پس چی؟ فقط تو خونه بخوره و بخوابه!

یعنی شوهر از سر کار بیاد بپزه تا زن بخوره!

نه والله من پر رو نکردم. اونایی پررو میکنن که بیرون هم کار میکنن. پولشون هم دودستی تقدیم آقا میکنن. به همه ی کارهای خونه و بچه ها هم میرسن. و حسابی هم به اقا سرویس میدن!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
پس چی؟ فقط تو خونه بخوره و بخوابه!یعنی شوهر از سر کار بیاد بپزه تا زن بخوره!

برو کتاب قانون بخون 

مردی ک زن میگیره وظیفشه نفقه زن خورد خوراک بده زن اگر کار خونه میکنه لطف میکنه 

حالا اگر زن بره بیرون کار کنه خرجشو خودش بده نهایت یه غذایی تو خونه درست کنه بقیه کارا به عهده مرده 

حالا شما دوست بودی شوهرت هار کن 

منم میگیرم میخابم 

دیگه الان مسئولیت زن و بچه رو داره... ازش بخواه، بگو نمیتونی تو بارداری یه سری کارا انجام بدی خطرناک ...

خیلی بهش میگم،خودشم میخواد کمک بده ها ولی انگار نمیتونه،مثلا میگه ظرفا رو بزار من میشورم،اینقدر لفتش میده،حتی تا چن روز که دیگه میبینم فایده ندارد خودم میشورم،یا میگه بشین خودم برات غذا درست میکنم اینقدر پانمیشه که مجبور میشم خودم پاشم 

در کل اصلا عادت نداره به کار کردن،همونطور که گفتم از بچگی مادرشون کرده تو مغزشون که مرد نباید تو خونه کار کنه 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
برو کتاب قانون بخون مردی ک زن میگیره وظیفشه نفقه زن خورد خوراک بده زن اگر کار خونه میکنه لطف میکنه ح ...

شما بخواب گلم. خوابیدنت بهتره. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
پس چی؟ فقط تو خونه بخوره و بخوابه!یعنی شوهر از سر کار بیاد بپزه تا زن بخوره!نه والله من پر رو نکردم. ...

چطور مثه برده حق کار و اشتغال و تحصیل و طلاق و حضانت با آقا هست رو راحت هضم میکنید،خانم هیچ وظیفه ای نداره رو سخته متوجه شید...

چطور مثه برده حق کار و اشتغال و تحصیل و طلاق و حضانت با آقا هست رو راحت هضم میکنید،خانم هیچ وظیفه ای ...

عزیزم شما خوب کار نکن. دوس داری فقط بخوری و بخوابی. به من چه. منو ریپ میزنی. انگار قانونو من نوشتم یا من چیکارم. من نظر شخصی خودمو بدون بی احترامی به شخصی گفتم. شما هم نظرت مخالفه اینه برای خودت محترمه. البته برای منم محترمه تا وقتی محترامه ریپ بزنی! نه که توهین و بی احترامی کنی

اعصابم بهم ریخت واقعا

نه خب اون خانمه نه تنها تمیز نمیکرده که طاهرا خونه رو هم بهم میریخته و به خودش هم نمیرسیده. دیگه وطیفه بهداشت شخصی که با خودشه. یا اینکه مثلا در یه چیزی رو باز کرد ببنده

زمانی بین هر دو تقسیم میشه که خرج و مخارج هم تقسیم بشهاگر مبنا بر عدالته و تقسیم این اصولشهپس مخارجه ...

این حرف شما باعث میشه  زوجین بگن من من نه ما 

وقتی هردوتا شاغلن همین که با هم خونه و ماشین میخرن یعنی خانوم هم پولشو گذاشته وسط برای بقیه کاراهم من از اسم همکاری استفاده میکنم هردوتا با هم پول درمیارن با هم همکاری میکنن

اینطوری بهتر زندگی مشترک شراکت بین دوتا بازاری نیست زمین تا اسمون با این تقسیم بندی شما متفاوت