2777
2789
عنوان

خانمی که شاغله وظیفه ای برای تمیز کردن خونه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 266 پست
این حرف شما باعث میشه زوجین بگن من من نه ما وقتی هردوتا شاغلن همین که با هم خونه و ماشین میخرن یعنی ...

نه دیگه ببین نشد

این زندگی شماست 

اما زندگی بیرون این مدلی نیست منطق خیلی کمه عزیز

همین الان تاپیک بزن فراوون میبینی زنایی که هم شاغلن هم پولشون وسط زندگیه هم هیچی هیچی ندارن  هم تنها خانه داری میکنند و هم بچه داری 

تازه منت سرشونم هست که اجازه دادند کار کنند

از اونورم خانم هست که میگه من کار میکنم پس دولم مال خودمه  همه وظایفمم با همسرم تقسیم میکنم یک قرونم از پولم تو خونم خرج نمیکنم وظیفه من نیست 

پس طرف انصاف میگه اگر ما میگیم زن وقتی بیرون شاغله پس باید تو خونه و خانه داری و بچه داری کمکش بشه و تقسیم بشه همون منطق میگه پس اون خانمم باید از درامدش تو خونه و زندگی سهمی داشته باشه و سهیم بشه

اون ما شما میگی خیلی خوبه اما تو کشور خارجی که قانون هست برای ما

توی ایران اگر بگی بابا من هزار ساله کار نکردم برای شوهرم خانه داری کردم یا پولامو دادم خونه باهم خریدیم یا شوهرم خرید بعد داد به من قانون میگه خانه داری بیا ماهی ۱ میلیون برای اون 

با هم خونه خریدی ؟ به اسمت نیست

شوهرت به اسمت کرده ؟ اون هبه هست میتونه ازت پس بگیره 

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا الکی؟ خیلی هستن ازین خانمها

آره منم زیاد دیدم تازه این شاغل بود. من خونه دارشم دیدم از بس به بچه شیر نمیداد بچه کمبود وزن گرفته بود.دکترا گفته بودن باید ساعت بذاری شیر بدی همونم شوهره ساعت میذاشت بیدار میشد

عزیزم بعضی خانمای شاغل یه قرون از پولشونو برا خونه خرج نمیکنن. اینجا به نظرم حق با مرده

اصلا کسی ازین آقا نپرسید زنت پولش را خرج میکنه توو‌خونه یا نه!!!

همه اومدن بهش گفتن تو‌ درست  میگی حق با تو هست!! در حالیکه نصف حرفاش چاخان بود

با کار خونه مگه کسی داغون میشه؟؟ دیگه دوتا کاسه شستن و جارو کردن مگه ادم میمیره؟؟؟ من با عشق کارای خ ...

اگر ساعت هفت شب از سر کار بیای ببینی بچه درسش را نخونده یه تپه ظرف جمع کرذن از صبح برات و شام‌هم باید بپزی  چه حسی داری؟

اگر ساعت هفت شب از سر کار بیای ببینی بچه درسش را نخونده یه تپه ظرف جمع کرذن از صبح برات و شام‌هم بای ...

لطفان ریپ نزنید حوصله بحث ندارم 

هرکس با توجه ب زندگی خودش نظر میده 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

خیلی بهش میگم،خودشم میخواد کمک بده ها ولی انگار نمیتونه،مثلا میگه ظرفا رو بزار من میشورم،اینقدر لفتش ...

اون لفتش میده که تو بگی بیخیال نخواستم!! وگرنه کار خونه چیزی نیست که کسی بگه بلذ نیستم!!

من نمیدونم چرا تو گزینه هایی ک اقاهه داده بود اوردن نیرو کمکی نبود خب دو نفر شاغل ی بخشی از درامدو ب ...

خیلی گزینه ها توو‌حرفاش نبود و هیوکس ازش نپرسید که:

اگر خونه ات انقدر بهم ریخته چطور بچه سه سالت زنده لست؟ باید تا حالا قاعدتا یه چیزی میذاشت توو دهنش میخورد و میمرد.!

گفت وقتی میام زنم پادلپ تاپش داره کار میکنه.

خوب زنش دور کاره.‌چطور انتظار داره هم کار کنه هم بچه را نکه داره هم کار خونه بکنه!!

همش گفت‌که به زنم میگم‌دعوا میمنه ولی نگفت دقبقا چه جوابی میده این خانم؟!!!

میگه چرا کار نکردم؟!

گفت آشپزی میکنه روغن را بر نمیداره! این مرد فقط عیبها را بزرگنمایی کرد مثل اکثر مردا که هر کاری کردی را نمیبینن اون یکی که نکردی را میبینن

و بله همه وقایع را اقا یکطرفه  بیان کرد و یک سری انسان نادان هم شروع کردن که تو ماهی و بهترینی!! حیف تو ... طلاقش بده مدال پاچه خواری تقدیم ایشان یاد

لطفان ریپ نزنید حوصله بحث ندارم هرکس با توجه ب زندگی خودش نظر میده

پس وقتی نظر نیذیذاینم‌در نظر بگیر که همه شرایطشون مثل شما نیست. بله با شرایطی که گفتم‌کار خونه ادم را داغون‌میکنه. هی با حرفاتون آب نریزین به آسیاب مردها!! و هی زنهای دیگه را له نکنین 

به نظرم اگه خرج خونه رو با هم میدن باید کارای خونه رو هم با هم انجام بدن. اما پول زن برای خودش باشه. ...

منطقی ترین حرف

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

عزیزم شلختگی هیچ ارتباطی به وظایف طرفین ندارهکسی ک در شیشه رو باز میکنه و حال نداره ببنده هیچ ربطی ب ...

شما همپوقتی نشانه های دروغگو بودن مرد را نمیگیرین ،پس نظر ندین! و اقاهه را رودار تر نکنین.

یکطرفه اومددقاضی، راضی هم رفت

ببین مرده قطعا شلوغش کرده بوداز همون ماجرای عروسی و هتل رفتنشون پیدا بود چقدر ریز بین الکیه

اره دقبقا ... چای را اوردن‌توو‌اتاق.‌مرد انتظار داشت زنش چه کار کنه؟ حتتتما اون‌پاشه چای بریزه؟! که همینو زده بود توو سرش از روز اول.

خوب خودت پاشو بریز. مرذه وسواس فکری داشت!! گیر و سمج و مظلوم‌نما