2777
2789
عنوان

خانمی که شاغله وظیفه ای برای تمیز کردن خونه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 266 پست
اخه می دونی الان تاپیک پر بازدید ببین طرف می گه زنم شاغله واایی خونه رو تمیز نمی کنه خب تو اون هردو ...

اون تاپیک رو خوندم ميگه خانم حتی ریخت و پاش خودش رو جمع نمیکنه ...ب نظافت شخصی هم نمیرسه ربطی ب شاغل بودن تداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک پربازدید رو میگی؟مرده حرفش این نبود زنم کار کنه خانم حتی به نظافت شخصیش اهمیت نمی‌داد آدم تنها هم زندگی کنه حداقل هفته ای یکبار یه دستی به خونش می‌کشه خانم و آقا نداره 

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

من شاغلم خونه داریم هم واقعا تک و نمونه در حد هانه دارهای حرفه ای

حقوقم هم تو خونه م خرح میشه

همسرمم دو شیفت کار میکنه....بنده خدا میاد خونه دیگه توان کمک نداره

هر چیزی تو زندگی داریم هم نصف نصفه البته نصف با ارزشش ترش مال منه

⁦♥️⁩

دقیقا درسته.

اگر زن خانه دار باشه که خب کارای خونه شغلش محسوب میشه.

اگر زن شاغل باشه چرا باید تمام کارای خونه روی دوشش باشه؟؟

در این صورت کارای خونه باید نصف بشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من نمیدونم چرا تو گزینه هایی ک اقاهه داده بود اوردن نیرو کمکی نبود خب دو نفر شاغل ی بخشی از درامدو بزارن برا نیرو کمکی منزل وقتی هر دو نمیتونن تمیز کنن

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من نمیدونم چرا تو گزینه هایی ک اقاهه داده بود اوردن نیرو کمکی نبود خب دو نفر شاغل ی بخشی از درامدو ب ...

گفت خانمم با نیرو کمکی هم مشکل داره و از نظرش نیازی نیست 

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

خانوم‌تمیز نکنه پس کی تمیز کنه ،مگه مرد میتونه تمیز کاری انجام بده

چرا نتونه؟؟ فلجه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اخه می دونی الان تاپیک پر بازدید ببین طرف می گه زنم شاغله واایی خونه رو تمیز نمی کنه خب تو اون هردو ...

عزیزم شلختگی هیچ ارتباطی به وظایف طرفین نداره

کسی ک در شیشه رو باز میکنه و حال نداره ببنده هیچ ربطی به خستگی نداره

اگه منظورت با تاپیک اون آقاست، گفت ۳ ماه خونه کثیف موند خانوم به کتفشم نبوده

اگر‌ بلد نیستید عادلانه قضاوت کنین مجبور نیستین نظر بدین

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

تا نظر هردو طرف رو ندونیم نمیتونیم قضاوت کنیم.

ایشون از شلختگی خانمش شاکی بود ولی خب ما که نمیدونیم خانم چشه؟

من خودم تا قبل از ازدواج دست به سیاه و سفید نمیزدم.الآن کار کردن دیگرانو قبول ندارم و خودم به کارام‌میرسم.

ولی گاهی پیش‌میاد که من دو روز ظرف نمیشورم.حتی حوصله ندارم‌ماشین رو خالی کنم و ظرفهای کثیف رو بچینم.

ولی روزای دیگه مرتب و تمیزم

شاید هم خانم مشکل داره و هم آقا توقعش بالاس.ما که نمیدونیم

گفت خانمم با نیرو کمکی هم مشکل داره و از نظرش نیازی نیست

واقعااا خب اون دیگ مشکل داره ک نه حاضر ب تقسیم کار با شوهرشه نه نیرو کمکی شوهرش حق داشت

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

تو زندگی مشترک وقتی خانوم و اقا هردو شاغلن پس کار خونه هم بین هردو تقسیم میشه

زمانی بین هر دو تقسیم میشه که خرج و مخارج هم تقسیم بشه

اگر مبنا بر عدالته و تقسیم این اصولشه

پس مخارجه خونه هم باید تقسیم بشه

پس انداز باید مشترک باشه

کار خونه مشترک باشه و تقسیم بشه 

حتی مقدار مخارج شخصی هم مشترک باشه

بچه داری هم باید مشترک انجام بشه

حتی هزینه های بچه هم باید هر دو طرف نصف نصف پرداخت کنند

هر چی که با پول پس انداز دوطرف خرید میشه سه دنگ سه دنگ باشه

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

تا نظر هردو طرف رو ندونیم نمیتونیم قضاوت کنیم.ایشون از شلختگی خانمش شاکی بود ولی خب ما که نمیدونیم خ ...

اخه ۷ سال بی حوصلگی ؟

البته حرفای شما هم متینه

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست