2777
2789
عنوان

خانمی که شاغله وظیفه ای برای تمیز کردن خونه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 266 پست
با کار خونه مگه کسی داغون میشه؟؟ دیگه دوتا کاسه شستن و جارو کردن مگه ادم میمیره؟؟؟ من با عشق کارای خ ...

اتفاقا به نظر من کارخونست که ادمو داغون می کنه کارخونه واقعا سخت وحشتناک و طاقت فرسا برعکس کار بیرون

با کار خونه مگه کسی داغون میشه؟؟ دیگه دوتا کاسه شستن و جارو کردن مگه ادم میمیره؟؟؟ من با عشق کارای خ ...

کار خونه ی ما خیلی زیاده. فقط دو تا کاسه بشقاب شستن نیست.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرنکنم این طور یبوده باشه مردا عادت دارن کار خانمو نادیده بگیرن دیدی که گفت غدا می پزه نمی زاره سرج ...

اتفاقا شما دقت نکردی گفت عدا مادرا میارن 

خانم حتی بشقاب عدای خودشم برنمیداره

حتی اصلاح هم نمیکنه

قانونا خانم خانه‌دارم وظیفه‌ای جز تمکین نداره

منتهی دیگه‌همدلی و زندگی مشترک

اگه خانم شاغله، مرد هم باید مشارکت برابر کنه تو کار منزل

اگه خانم‌خانه‌داره، بهتره سهم آقا تو کار منزل کمتر باشه تا استراحت هم کرده باشه بعد یه روز کاری

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
اخه می دونی الان تاپیک پر بازدید ببین طرف می گه زنم شاغله واایی خونه رو تمیز نمی کنه خب تو اون هردو ...

من خونه دارم وشوهرم شاغل با وجود این همیشه تو یه سری کار ها کمکم میکنم بخصوص شستن 

حالا اگه دو طرف هم کارمندن بهتر تو کار خونه هم مشارکت کنن 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

خب عزیزم شاید کار بیرون شما سبک‌تره تا کار بیرون همسرتون.و شما «دلتون نمیاد». میشه تو زندگی، هر دو ط ...

صدررصد کار من راحت تره ،شوهرم کارش خیلی سنگینه لی انصافیه تو خونه هم ازش بخام ظرف بشوره یا جارو برقی بکشه 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

با ایشون کاری ندارم چون ایشون حتی از بهداشت فردی همسرشون هم گله داشتن و واقعا این چیزها مهمه.ولی با ...

دقیقا البته به نظرم اون تاپیک الکی بود ولی درکل تو همین تاپیکم کلی زن داریم که کارخونه رو حق خودشون می دونن در صورتی که نباید این طور باشه

چرا الکی؟ خیلی هستن ازین خانمها

دیگه فکر نکنم کسی باشه که چیپس بخوره پوستش رو بندازه زمین!! مگه مشکل روحی روانی داشته باشه. یه بار دیگه متن رو بخون متوحه میشی نوشته یه زن هست نه مرد. صبحم یکی مشابهش تاپیک زد که مردهست و زنش رفته‌ نوشته بود زنم بچه رو انداخته سرم رفته😆کدوم مردی این مدلی حرف میزنع اخع🤣

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

زن چه شاغل باشه چه نباشه هیچ وظیفه ای نداره ... اگر غذایی میپزه خونه رو تمیزکاری میکنه فقط از روی لطفه نه وظیفه ... 

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

عزیزم مگه زن شاغل کم داریم.. منم شاغلم بچه هم دارم ولی خونم مرتبه.. وقتم میکنم براش با برنامه ریزی.. هفته ای ی بار هم میشه کارگر گرفت برای گردگیری.. شاید خانومه افسرده بوده چون داشتیم همچین فامیلی که مرده زنشو طلاق داد بخاطر شلختگی و کثیفی بیش از حد

بستگی داره باید کارها تقسیم بشه مثلا من و شوهرم هر دو شاغلیم اما ساعت کاری شوهرم ده صبح تا ده شبه،من دلم نمیاد خسته و کوفته که میاد کار بکشم ازش ،مال من تا ۳ـ۴ هست ساعت کاریم واقعا بعدش فرصت میکنم به کارها برسم ،خرید خونه کاملللل با شوهرمه،سرویس بهداشتی و بردن زباله و شستن بالکن هم با شوهرمه،بقیه اش با منه،به نظرم منصفانه است

صدررصد کار من راحت تره ،شوهرم کارش خیلی سنگینه لی انصافیه تو خونه هم ازش بخام ظرف بشوره یا جارو برقی ...

شما که شاغلی و پولت هم برا خودته و کارت هم سبکه. صد در صد کارهای خونه وظیفه ی شماست عزیزم/

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خانوم‌تمیز نکنه پس کی تمیز کنه ،مگه مرد میتونه تمیز کاری انجام بده

وا ن مرد فقط بلد بخوره و بخواب

همسرم وقتی ظرف میشوره و جارو میکشه خیلی بهتر من انجام میده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)