2777
2789
عنوان

خانمی که شاغله وظیفه ای برای تمیز کردن خونه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 266 پست
اعصابم بهم ریخت واقعا

نه بابا به متنش دقت کن نوع تایپش مثع خانمها بود. بعد اونم چند تا با کاربری مرد تاپیک های مشابه میزدن. فکر کنم همه خانم بودن و پر بازدیدی میخواستن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ایشون کاری ندارم چون ایشون حتی از بهداشت فردی همسرشون هم گله داشتن و واقعا این چیزها مهمه.

ولی با فرمایش شما موافقم. متأسفانه ذهن بیشترمون، ضدزنه. خیلی‌هامون هم حتی متوجه این موضوع نمیشیم. رفته تو خونمون و خیلی طول میکشه تا فرهنگ عوض شه‌

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چرا نتونه عزیزم همون طور که خانم داره می ره بیرون اقا هم می تونه تو تمیز کاری کمک کنه بی خود مردا رو ...

شوهر من نمیتونه و خیلی هم کار میکنه خسته میشه دلم نمیاد بگم بیا کار خونه هم انجام بده 

خودمم شاغلم و از پس کارای خونه بر میام مشکلی نداریم

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

اخه می دونی الان تاپیک پر بازدید ببین طرف می گه زنم شاغله واایی خونه رو تمیز نمی کنه خب تو اون هردو ...

خب خانومه ک کاری نمیکنه

غدا مادرشوهر میاره

خونه هم آخرهفته مرده تمیز میکنه

دیگه مثلا چیپسی ک خورده که میتونه برداره بندازه سطل اشعال

چون سرکار میره باید برینه وسط خونه؟

شوهر من نمیتونه و خیلی هم کار میکنه خسته میشه دلم نمیاد بگم بیا کار خونه هم انجام بده خودمم شاغلم و ...

عزیزم من پسراز خوابگاهیو دیدم از پس همه چی برمیان بهترین اشپزیم می کنن حتی اگه انجام نمی دن صرفا دارن تظاهر می کنن دوسال دیگه خودت داغون می شی می ره سرت یه زن جون می گیره

خب خانومه ک کاری نمیکنهغدا مادرشوهر میارهخونه هم آخرهفته مرده تمیز میکنهدیگه مثلا چیپسی ک خورده که م ...

فکرنکنم این طور یبوده باشه مردا عادت دارن کار خانمو نادیده بگیرن دیدی که گفت غدا می پزه نمی زاره سرجاش پس غذارو می پزه

والا منم شاغلم منتهی رییس جمهور و نفر اول کشور نیستم بگم در شان من نیست چه تفکر چندشی🤢🤢هم وقتشو دارم هم تمیز کردن خونم یه نوع تراپیه انرژی مثبت میاره برام شوهرمم تا جایی که بتونه کمکه ظرفا رو میشوره تو نگهداری بچه کمکه اگه نبود بازم حرفی نبود چون کل زندگیم‌با برنامه ریزیه😍😍😍الانم ناهار خوردیم میریم بخوابیم عصر بریم بگردیم شب هم فیلم‌ ببینیم هم ناهار فردا رو بپزم  ۱۲ میخوابیم ۶ بیدار میشیم‌ یه صبحانه مشتی میزنیم با بوس و بغل هرکی میره سرکار خودش😍

بابا الکی بود چی هی حرص میخورید شما خانمها چقدر ساده اید

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

شوهر من نمیتونه و خیلی هم کار میکنه خسته میشه دلم نمیاد بگم بیا کار خونه هم انجام بده خودمم شاغلم و ...

خب عزیزم شاید کار بیرون شما سبک‌تره تا کار بیرون همسرتون.

و شما «دلتون نمیاد». میشه تو زندگی، هر دو طرف فداکاری‌هایی هم داشته باشن از سر محبت، اما «وظیفه» فرق داره. وظیفهٔ هر دو طرفه که خونه رو تمیز کنن و غدا بپزن. فقط وظیفهٔ زن نیست. خانم هم شاغل باشه و هم تمام کار خونه رو انجام بده ، چیزی ازش نمیمونه دیگه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
والا منم شاغلم منتهی رییس جمهور و نفر اول کشور نیستم بگم در شان من نیست چه تفکر چندشی🤢🤢هم وقتشو دا ...

بحث شان بودن نیست عزیزم بحث خسته بودن وقتی من و اقا هردو داریم بیرون خونه کار می کنیم و هردو خسته ایم هیچ کدوم وظیفه نداریم بعد از کار بیرون تو خونه کار کنیم مگر اینکه به مساوات تقسیم بشه 

عزیزم من پسراز خوابگاهیو دیدم از پس همه چی برمیان بهترین اشپزیم می کنن حتی اگه انجام نمی دن صرفا دار ...

با کار خونه مگه کسی داغون میشه؟؟ دیگه دوتا کاسه شستن و جارو کردن مگه ادم میمیره؟؟؟ من با عشق کارای خونمو میکنم 

ازاون طرفم هرچی کار کنم واسه خودمه 

شما میتونی اول ازدواج طی کنی ک شوهرت کارای خونه رو برات انجام بده خسته نشی

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بابا الکی بود چی هی حرص میخورید شما خانمها چقدر ساده اید

چرا الکی؟ خیلی هستن ازین خانمها

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من هنوز ازدواج نکردم و این بستگی داره پولی که درمیاد

اخه شوهرمن میگه اگه سرکار بری باید پولتو بزار وسط برا زندگی ،،منم باخودم گفتم مگه خرم هم کارای خونه رو انجام بدم پدرم دربیاد هم برم سرکار بعد پولشم بزارم وسط ...اونم همینو میخواد که من سرکارنرم برای همین اینجوری میگه میترسه یه کم پول جمع کنم از زندگیم پرتش کنم بیرون اخه تصمیم دارم جدا شم