2777
2789
عنوان

خانمی که شاغله وظیفه ای برای تمیز کردن خونه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 266 پست
اتفاقا به نظر من کارخونست که ادمو داغون می کنه کارخونه واقعا سخت وحشتناک و طاقت فرسا برعکس کار بیرون

واسه من واقعان سخت نیست😁 

بعد من قنادم از ۵ صبح تا ۱۲ ،۱ ظهر تو کارگاه شیرینی میزنم 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه‌درمورد‌تاپیک‌پربازدید خرف میزنی اونا بهداشت فردی رعایت نیمکرد

ب نظرم‌زن‌نیازی ب کار‌کردن‌نداره بهتر اولویت زن رسیدیگی ب خودش باشه

دوم اگ کار‌میکنه خرج‌خونه میده یا کار خونه نصف نصف یا خدمتکار بگیرن‌کمکی‌

سوم اگه پول خودش برا‌خودش کار خونه با خودش و‌در مواقعی با کمک مرد هس

چهارم  حتی زن شاغل نباشه هم لطفشه کارا‌خونه میکنه 

اما رسیدگی ب شوهر بچه‌ وظیفه اس این شامل اشپزی و‌کار خونه نیس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

والا من شاغلم خونم تمیز مرتب خریدا خونه میکنم نون میگیرم سرکار میرم غذا درس میکنم نظافت میکنم ماشینن بابام تازه هفته ای یک بار میشورم 😶😑این حرفا چی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

زن خانه دار هم وظیفه ای نداره😐

باید همکاری دو طرفه باشه

متنفرم از وقتی که تو مهمونیا نرا میشینن زنا تو آشپزخونه ظرف میشورن

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

فکر کنم ایشون نگفت خانمم فقط دو روز کار میکنه گفت اصلا الا تمیز نمی کنه هرچی هم من تمیز میکنم اون کثیف میکنه البته اگر اشتباه نکنم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
شما که شاغلی و پولت هم برا خودته و کارت هم سبکه. صد در صد کارهای خونه وظیفه ی شماست عزیزم/

نگفتم کارم سبکه گفتم کارم از کار همسرم سبک تره 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بستگی داره باید کارها تقسیم بشه مثلا من و شوهرم هر دو شاغلیم اما ساعت کاری شوهرم ده صبح تا ده شبه،من ...

حرفت شما درست

بحث مردای طلبکارند

که اگه زن 4 روز کار نکنه میگن چرا خونه کثیف

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم مگه زن شاغل کم داریم.. منم شاغلم بچه هم دارم ولی خونم مرتبه.. وقتم میکنم براش با برنامه ریزی.. ...

خب عزیزم اگهکارارو داری خودت فقط انجام می دی داری خودتو وجسمتو و .... داغون می کنی دوسال دیگه سر جونی وقتی همه استخونات درد کرد و هزار جور بیماری گرفتی می فهمی من چی می گم 

زن چه شاغل باشه چه نباشه هیچ وظیفه ای نداره ... اگر غذایی میپزه خونه رو تمیزکاری میکنه فقط از روی لط ...

این حرفتون رو قبول ندارم. چون در ایتصورت زن باید بپذیرع برده جنسی هست و برای من قابل قبول نیست پس ترجیحم اینه که وظیفه م باشه خانه داری

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

والا من شاغلم خونم تمیز مرتب خریدا خونه میکنم نون میگیرم سرکار میرم غذا درس میکنم نظافت میکنم ماشینن ...

تازه علاوه براونم باید از مادر مریضمم نگهداری کنم کمکش کنم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
خانوم‌تمیز نکنه پس کی تمیز کنه ،مگه مرد میتونه تمیز کاری انجام بده

متاسفم ولی ما حمال نیستیم مثل تو و امثالت

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر