2777
2789
عنوان

ب نمره های بچه هاتون حساسید

223 بازدید | 23 پست

پسرم کلاس پنجمه امتحان هدیه هاش خوب گرفت انقد عصبانی شدممممم ،الان ناراحتم.لطفا بگیذ شما حساسید؟پایه ‌مقطع هم بگید.اکه مامان کلاس پنجمی پسر درسخون داریم بهم بگه چند تا سوال ازش دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا 

کلاس چهارمه پسرم 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

گناه داره بچه 🥲

الان نمره ی هدیه ها کجای زندگیش تاثیر داره 

وظایفش رو بخواهید انجام بده در مورد مدرسه بیرمسئولیت بار نیاد 

ولی مامان من همیشه می گفت مهم اینکه تلاشت رو بکنی این برای من مهمه و نمره مهم نیست 

همین تفکر باعث شد سال کنکور که خیلی ها کارشون با دارو اعصاب کشید از هم کلاسیا 

من با آرامش کامل برم کنکور بدم بیام

گناه داره بچه 🥲الان نمره ی هدیه ها کجای زندگیش تاثیر داره وظایفش رو بخواهید انجام بده در مورد مدرسه ...

افرین ب مامان شما,منم بهش گفتم کاش بیشتر میخوندیاخه همش بی دقتی کرده 

نه نیستم ، البته خیلی تلاش میکنم که درس بخونن چون اهلش نیستن زیاد ولی بعدش دیگه مهم نیست برام نتیجه چی میشه چون هر کاری در توانم بوده کردم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

مامانم هیچ کاری نداره هیچیییی . اصلا نفهمید من کی کنکور دادم کی درس خوندم کی نخوندم . با خواهرم هم هیچ کاری نداره ۱۰ سالشه . امان از بابام . تا هرشب اشکتو درنیاره بی خیال نمیشه 

من سر بچه اولم حساس بودم 

دومی را نسبت ب اولی خیلی کم حساسم

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
مامانم هیچ کاری نداره هیچیییی . اصلا نفهمید من کی کنکور دادم کی درس خوندم کی نخوندم . با خواهرم هم ه ...

بنظرت کار کدوم درسته؟منم مامانم کاری نداشت خودم حساس بودم اخرم بهترین رشته دانشگاه دولتی قبول شدم وخونه نشینم الان