2777
2789
عنوان

خانمی که شاغله وظیفه ای برای تمیز کردن خونه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 266 پست
صدررصد کار من راحت تره ،شوهرم کارش خیلی سنگینه لی انصافیه تو خونه هم ازش بخام ظرف بشوره یا جارو برقی ...

من هم کارم سبک‌تره، ولی از همسرم میخوام جاروبرقی بکشه. اصلا خودش بدون خواستن من این کارو میکنه. ایشون زورشون از من بیشتره. ایشون مرده و من زن و توان بدنی ما با هم برابر نیست واقعا. عوضش همسرش سالم‌تره، کمردرد نمیگیره، جوون‌تر میمونه و زن شاداب‌تری داره. اینجوری هم میشه به قضیه نگاه کرد.

زندگی جنگ و دعوا و مسابقه برای کم کار کردن و زرنگ‌بازی نیست، درسته. اما با محبت، با عشق، با سازش میشه به هم کمک کرد که کمتر سخت بگذره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تو اکثر فرهنگ ها نهادینه شده که کار منزل جز وظایف زن هست متاسفانه 

ولی خوب الان سبک زندگی عوض شده و خیلی از آقایون دیدم کار منزل انجام می دن 

زندگی مشترک دیگه مال من و تو اداره و اینکه چون خانم حقوقش خرج خونه نمی کنه پس وظیفه اش هست کار خونه تنهایی انجام بده درست نیست 

وقتی به خانم پولش صرف خرید لباس لوازم آرایش با حتی طلا می کنه در واقع از هزینه های مرد خونه کم می سه این خودش یه نوع کمکه 

دقیقا البته به نظرم اون تاپیک الکی بود ولی درکل تو همین تاپیکم کلی زن داریم که کارخونه رو حق خودشون ...

وظیفه کنه نیست ولی خوب الان شوهر من شاغل ومن خونه دار اون ۶ صبح پا میشه میره سرکار من میخوابم تا لنگ ظهر خوب پس برا انجام کار های خونه من ارجحیت دارم بلاخره عرف باید در نظر گرفت هر چند شوهر بدبخت من خیلی وقتا تو خونه هم کار میکنه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

فکر کنم ایشون نگفت خانمم فقط دو روز کار میکنه گفت اصلا الا تمیز نمی کنه هرچی هم من تمیز میکنم اون کث ...

بله حتی در شیشه مربا و هم باز می‌کنه نمیبنده 

و حتی گفت من اصلا مشکلی با کثیفی خونه ندارم 

خانم حتی به بهداشت شخصی هم اهمیت نمیداد

والا من شاغلم خونم تمیز مرتب خریدا خونه میکنم نون میگیرم سرکار میرم غذا درس میکنم نظافت میکنم ماشینن ...

افتخار نداره عزیزم شما فقط داری خودتو داغون می کنی کارا باید تقسیم بشه این جوری ده سال دیگه می افتی یه گوشه از بیماری

والا من شاغلم خونم تمیز مرتب خریدا خونه میکنم نون میگیرم سرکار میرم غذا درس میکنم نظافت میکنم ماشینن ...

عزیزم نقش همسرتون این وسط چیه؟! خرج خونه هم میدی حتما

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بستگی داره باید کارها تقسیم بشه مثلا من و شوهرم هر دو شاغلیم اما ساعت کاری شوهرم ده صبح تا ده شبه،من ...

خب شما تا حد زیادی تقسیم کار کردین. ما هم همینو میگیم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
وظیفه کنه نیست ولی خوب الان شوهر من شاغل ومن خونه دار اون ۶ صبح پا میشه میره سرکار من میخوابم تا لنگ ...

بله این جوری درسته وقتی خانم خونه داره درسته ولی وقتی خانمم از ۶ صبح می ره سرکار دیگه وظیفه نداره ۱۰ شب که میاد غذا بپزه خونه تمیز کنه

بله حتی در شیشه مربا و هم باز می‌کنه نمیبنده و حتی گفت من اصلا مشکلی با کثیفی خونه ندارم خانم حتی به ...

آره درسته همین ها رو گفت 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

حالا پاکیزگی جز ایمان هست  واسه خود ادم هست خوبه ادم تو ی جای کثیف بشینه وبخورو بخوابه وقتی ی جا تمیز میشه روحیه خودم ادم هم خیلی بهتره

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

متاسفم ولی ما حمال نیستیم مثل تو و امثالت

دیگه اگر تو میخای کارهای زندگیتو بهش بگی حمالی مشکل خودته عزیزم 

من با عشق کارای خونمو انجام میدم و ب خودم افتخار میکنم هم تو خونم نقش مهمی دارم هم شاغلم و کار میکنم 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

من مجردم گفتم ماشین پدرمم میشورم کارام میکنم مادر مریضم دارم لطفا بادقت بخونید

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

سیب زمینیه

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر