2777
2789
عنوان

خانمی که شاغله وظیفه ای برای تمیز کردن خونه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 266 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا.. چند باری ظرف و ظروفمونو شکست دیگه اعتماد ندارم بهش😂

زرنگ باش دختر، اینا ترفندشونه 😅😂

به همسرم میگم هر چی آب بپاشی این‌ور و اون‌ور، بازم امشب ظرفها پای خودته. می‌خنده میگه به خدا عمدی نیست 😄

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
والا منم شاغلم منتهی رییس جمهور و نفر اول کشور نیستم بگم در شان من نیست چه تفکر چندشی🤢🤢هم وقتشو دا ...

میگم خدا خیرت بده یه کم بیشتر توضیح بده چی کار میکنی. من با این که ساعت کارم کمه ولی اصلا نمیرسم

بله احتمالا خانم ایشون افسردگی دارن. یه جور عجیبی نامرتب بودن طبق توصیف همسرشون.

نه 

فقط تنبل و شلخته هست.

ازین ادما دور ور هممون هست

من نزدکیترین ادم خودم اینجوریه

تمیزی کثیفی نیمدونه چیه

افسرده هم نیست

از بچه گی مجردی همین بود

استارترم نوشنه مادرخانمش همه کارای دخترشو میگرده

💕

والا منم شاغلم و ۳ تا بچه دارم و به همه ی کارام هم میرسم 

چون شوهرم کارش شهر دیگه ای هست دیگه خودم به زندگیم میرسم هم کارای خونه با منه هم بیرون

البته شوهرم روزایی که مرخصی میاد کمک میده ولی در حد کارای بچه ها رو انجام دادن نه کارای خونه

من خودم چون آدم حساس و وسواسی هستم اوایل خیلی خسته میشدم چون صفر تا صد کارا گردن خودم بود الان هفته ایی یکبار یکی میاد کمکم غذا هم دو دفعه در هفته از بیرون میگیریم و سعی میکنم هر روز یکم جمع و جور کنم تا خونه به وضع شلختگی خیلی بد در نیاد ولی حموم و دستشویی رو من نمیشورم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

من عاشق کار خونم کسیم که از ۱۶ سالگی رفتم سر کار از کار بیرون خوشم نمیاد روح آدمو خسته میکنه و شکسته میکنه منو برعکس کار خونه که انگیزه میده البته که اگه ازدواج کنم همسرم باید یه مقدار پولیو هم برا من در نظر بگیره اگه شاغل نبودم

اگه زنی که شاغله حقوقشو میزاره برا خرج زندگی بله باید وظایف داخل خونه تقسیم بشن

عزیزم همه اینها بسته به شریط طرفین داره یک نفر شرایطش رو نداره من همزمان دو تا شغل دارم و خداروشکر ه ...

خوب شما اصلا خونه نیستی

همون حموم و نظافت شخصی برسی باز عالیه

و شما شرط کردی قضیه تون با اکثریت فرق دار

همسر من هبچ انتظاری ازم نداره

حتی غر هم میزنه که مگه کوزتی صبح تا عصر سر کار بعدشم تو خونه میشوری می سابی

من خودم نمیتونم نا مرتبی رو تحمل کنم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم