من نمی دونم چطور اقا شاغله اگه دوروز خونه رو مرتب کن انقدر ادعاش می شه بعد چطور انتظار داره زن شاغلش پاشه خونه رو تمیز کن خب هردو شاغلین همون طور که تو دوروز فقط خونه رو تمیز می کنی اونم نهایت باید دوروز تمیز کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم چون آدم حساس و وسواسی هستم اوایل خیلی خسته میشدم چون صفر تا صد کارا گردن خودم بود الان هفته ایی یکبار یکی میاد کمکم غذا هم دو دفعه در هفته از بیرون میگیریم و سعی میکنم هر روز یکم جمع و جور کنم تا خونه به وضع شلختگی خیلی بد در نیاد ولی حموم و دستشویی رو من نمیشورم
یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️🩹❤️🩹
من عاشق کار خونم کسیم که از ۱۶ سالگی رفتم سر کار از کار بیرون خوشم نمیاد روح آدمو خسته میکنه و شکسته میکنه منو برعکس کار خونه که انگیزه میده البته که اگه ازدواج کنم همسرم باید یه مقدار پولیو هم برا من در نظر بگیره اگه شاغل نبودم
اگه زنی که شاغله حقوقشو میزاره برا خرج زندگی بله باید وظایف داخل خونه تقسیم بشن