2777
2789

وقتی باهاش دوست بودم لاغر بودم خودم دوس دارم یکم تو پر تر خوشگلتر باشم قدم ۱۶۲ وزنم ۵۶  اومدم قرص دگزامتازون خوردن با سیپرو هپتادین واییییییییییی انقدر خوشگل شدمممممممم که نگو صورت پر سینه ها بزرگ ران باسن همه جابعد باشگاه هم همزمان میرفتم خلاصه که...

اومد دید رفتیم دیت باهم ازم خاستگاری کرد و... بعدش همچنان قرص رو میخوردیم تا یه ماه قبل از آزمایش خون اون قرص هارو قطع کردم ترسیدم گفتم ش اید برای آزمایش خون عقد اختلال وجود بیاره و از این قبیل داستان‌ها  راه دور بودیم از زمانی ک اومده بود خاستگاری تا اومد برا آزمایش تقریبا دوماهی گذشت و همو بعد از دوماه دیدم برگشت گفت خیلی از بین رفتی و فلان و خیلی لاغر شدی خلاصه تا اینکه دوباره ادامه دادم قرص خوردن رو همچنان خوشگل میومدم شهرشون میومد شهرمون  تا مرداد ماه امسال حدود دوسالی عقد بودیم همینطوری میرفتیم من‌پیش اون اون پیش من میومد من تیر ناه امسال دیدم ک پریودم نامنظم شده دیگه قرص هارو نخوردم ولی اون زمان ک میخوردم درست زمان خودش پریوید میشدم از مرداو ماه پریود نشدم تا الان شهریور عروسی مون بود ماه مرداد شهریور و مهر پریودس نشدم رفتم دکتر یه دوتا امپول زد الان امروز پریو. شدم دل درد کمر درد شدیددددددد ولی خونریزی خیلیییییی کم درحد لکه دوتا قطره من واقعا ب اون قرصا عادت کردم دوباره رفتم خریدم زمانی ک قطع کردم قرص هارو عوراض هاشو میخوندم ک  قطع کزدم الان دوباره میخوام برگردم بهش واقعا بهش اعتیاد پیدا کردم یه جورایی خیلییییی‌خوشگل‌کننده اس واییییییییییی  دوس دارم یکم تو پر تر بشم این سری ک‌اومدم شهر شون و عروسی کردیم و.... همه‌بهم میگبگتن خیلی از بین رفتی خیلیییی لاغر شدی. فلان بخاطر دوری از نامزدت بوده اینا چیکار کنم توروخدا بهم بگید برا پریویدیم چیکار کنم ک یکم خونریزی زیاد شه بعد اینکه برای قرص دوباره میخوام شروع کنم بخورم کسی هست خورده باشه مشکلی براش پیش اومده باشه من حدود یکی دوسالی خوردم مشکلی برام پسش نیومد ایم اخرا ک قطع کردم فقط این پریودیم اونم نمی‌دونم از هوراض همین قرص یا بخاطر چیز دیگه اس ک رفتم دکتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.