2777
2789
عنوان

با امام زمانت عج حرف بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 48 پست
میشع حدیث رو بگین گلم

از صحیح بخاری میخوای از منابع خودتون عزیزم یا از منابع ما ؟ هرکدوم دوست داری

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

عزیزم امام زمان وجود ندارد..کمک خواستن به غیر اللّه شرک هس..شرک هم خدا هیچوقت نمیبخشه..اخر زمان عیسی ...

امان زمان عج اما حی و حاضر ک زنده ما هستن  ایشون تنها فرزند امام حسن عسگری علیه السلام هستند

و اینکه اون زمان هم میخواستن ایشون رو بکشند تا امانت ادامه نداشته باشه و امام طمان عج از جانب خدا غیبت داشتند یکی غیبت صغری ک کوتاه مدت بود و ۴ نائب امام زمان  عج داشتن اون نائب ها واسطه مردم و امام بودند و...

بعد از فوت آخرین نائب  غیبت کبری شروع شد

جهان باید امام زمان عج را بخواهد سعی کنیم 

باهم باشیم انسان های خوبی باشیم  و برای فرج امام زمان عج دعا کنیم و قدمی برداریم

بعضی وقتا از امامان معصوم علیه السلام‌ ب عنوان واسطه استفاده می‌کنیم یعنی ازشون می‌خواهیم چون پاک و بی گناه هستن برامون دعا کنند تا ان شاءالله مشکل حل بشه یا حاجت بگیریم به خواسته یا خواسته ها مون برسیم

از نظر منطقی هم باید کسی باشه تا امام  زمان عج باشه خداوند در هر دوره ای پیامبر اول بوده داشتن بعد امام  ک ۱۱ امام‌رک شهید کردن ب شیوه های مختلف اط نظر عقلانی هم ک خدا این جهان رو بدون امام ول نمیکنه که

پس مطمئنا وجود دارن

من‌چندین‌بار از مادر امان زمان عج حاجت گرفتم گفتم از پسرتون بخواهید سریع جاجت گرفتم

حتی زنداداشم بعد ۱۸ ستا طبیعی باردار شد

۴۰ روز زیارت عاشورا با صدلعن و صد سلام هدیه به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج

و کل قرآن هدیه به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج کرد

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مستقیم از خدا نمیخوابین مگه از خدا مهربانتر هم داریم؟

بعضی وقتا از امامان معصوم علیه السلام‌ ب عنوان واسطه استفاده می‌کنیم یعنی ازشون می‌خواهیم چون پاک و بی گناه هستن برامون دعا کنند تا ان شاءالله مشکل حل بشه یا حاجت بگیریم به خواسته یا خواسته ها مون برسیم این شرک نیست فقط ائمه علیه السلام رو واسطه قرار می‌دهیم چون آنها پاکن و بی گناه هستن

خودمون‌خب میتونیم‌دعا کنیم  و قطعا خدا مهربونتر ولی چون خب گناه داریم‌شاید دیرتر حاجت روا بشیم و از طریق میتونیم  ک ائمه رک واسطه قرار بدهیم زودتر حاجت بگیریم

معلومه ک ب غیر الله کس دیگ‌نیست ما نمیگم که ائمه اطهار علیه السلام حاجت میدن ما فقط ازشون می‌خواهیم برامون دعا کنند و آنها دعا می‌کنند و از خدا می‌خواهند اگر صلاح باشد خداوند حاجت را میدهد

شاید از نظر منطقی کسی ۱۴۰۰ خورده زنده نتونه باشه ولی میگم کارهای خدا از عقل و منطق هممون خارجه

یکی از نمونه های بارز معجزه این بود زنداداش من بعد ۱۸ سال طبیعی باردار شد در صورتی ک دکترا جواب کرده بودن

برو بابا

امان زمان عج اما حی و حاضر ک زنده ما هستن ایشون تنها فرزند امام حسن عسگری علیه السلام هستند

و اینکه اون زمان هم میخواستن ایشون رو بکشند تا امانت ادامه نداشته باشه و امام زمان عج از جانب خدا غیبت داشتند یکی غیبت صغری ک کوتاه مدت بود و ۴ نائب امام زمان  عج داشتن اون نائب ها واسطه مردم و امام بودند و...

بعد از فوت آخرین نائب غیبت کبری شروع شد

جهان باید امام زمان عج را بخواهد سعی کنیم 

باهم باشیم انسان های خوبی باشیم و برای فرج امام زمان عج دعا کنیم و قدمی برداریم

بعضی وقتا از امامان معصوم علیه السلام‌ ب عنوان واسطه استفاده می‌کنیم یعنی ازشون می‌خواهیم چون پاک و بی گناه هستن برامون دعا کنند تا ان شاءالله مشکل حل بشه یا حاجت بگیریم به خواسته یا خواسته ها مون برسیم

از نظر منطقی هم باید کسی باشه تا امام زمان عج باشه خداوند در هر دوره ای پیامبر اول بوده داشتن بعد امام ک ۱۱ امام‌رک شهید کردن ب شیوه های مختلف اط نظر عقلانی هم ک خدا این جهان رو بدون امام ول نمیکنه که

پس مطمئنا وجود دارن

من‌چندین‌بار از مادر امان زمان عج حاجت گرفتم گفتم از پسرتون بخواهید سریع جاجت گرفتم

حتی زنداداشم بعد ۱۸ ساااال طبیعی باردار شد

۴۰ روز زیارت عاشورا با صدلعن و صد سلام هدیه به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج

امان زمان عج اما حی و حاضر ک زنده ما هستن ایشون تنها فرزند امام حسن عسگری علیه السلام هستندو اینکه ...

واقعاً فکر کردی من می‌شینم تمام حرفات رو میخونم؟

انقدر بیکارم؟

این کاربری دومم هست 

منابع خودتون

حتما گلم

در کتاب «الغيبة» شیخ طوسی (رحمت‌الله‌علیه) حدیثی معتبر درباره امام مهدی (عجل‌الله‌فرجه) آمده است که در آن آمده:

> «لو لم يبق من الدنيا إلا يوم واحد لطول الله ذلك اليوم حتى يخرج رجل من أهل بيتي يملأ الأرض عدلاً كما ملئت ظلماً وجوراً»

این حدیث در جلد اول کتاب «الغيبة» شیخ طوسی، صفحه ۴۴۵ آمده است. 

برای دسترسی به متن کامل این حدیث و دیگر احادیث مرتبط با امام مهدی (علیه‌السلام)، می‌توانید به نسخه دیجیتال کتاب «الغيبة» شیخ طوسی مراجعه کنید که در لینک زیر قابل دسترسی است:

🔗 الغيبة - شیخ طوسی (نسخه دیجیتال)

در این کتاب، علاوه بر حدیث مذکور، احادیث دیگری نیز درباره امام مهدی (علیه‌السلام) و ویژگی‌های ایشان آمده است که می‌تواند برای مطالعه و تحقیق بیشتر مفید باشد.

منبع دیگه خواستی در خدمتم عزیزم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

واقعاً فکر کردی من می‌شینم تمام حرفات رو میخونم؟انقدر بیکارم؟

خب عزیزم ببین امام زمان تنها فرزند امان حسن عسگری علیه السلام هستن

ببین عقلانی اش هم اینه خدا هیج دوره ای بدون امام نمیذاره ک

این همه پیامبر بود بعدش ۱۱ امام معصوم علیه السلام‌ رو شهید کردن خب باید الان دیگ بلید بدون امام بمونیم؟

در حال حاضر نائب امام زمان عج مراجع تقلید هستند تا وقتی آن شاءالله ظهور بشه

ببین شاید تو فک کنی اره کسی ۱۴۰۰ خورده نمتونم زنده بمونه ولی بدون کارهای خداوند مهربان خارج از منطق ما هاست

منابع خودتون

الان هم در حال حاضر از نائب امام زمان عج یعنی مراجع تقلید می وی کنیم تا ان شاءالله ظهور کنند و دنیا گلستان بشه و دنیا از درد رنج ظلم ستم جنگ  بدی و.... رهاااا بش

اوکی بای😂

زن داداش من بعد ۱۸ طبیعی بار دار شدبخدا قسم 

دکتر جواب کرده بود گفته بودت تو اصلا باردار نمیشی حتی کاشت نشد

این معجزه نیست یعنی?

اوکی بای😂

حتی زنداداشم بعد ۱۸ ساااال طبیعی باردار شد

بعضی وقتا از امامان معصوم علیه السلام‌ ب عنوان واسطه استفاده می‌کنیم یعنی ازشون می‌خواهیم چون پاک و ...

گلم این باور شماست...وگرنه قران رو بخونید میفهمید که خداوند هم گفته کمک خواستن به غیر اللّه شرک هس..اینکه شما میگین ما از امام زمان خواستیم و حاجتمون برطرف شد و اعتقاد پیدا کردین..خدا کسی رو بخواهد هدایت میکند و کسی رو که تلاش نمیکند گمراه میکند..مثلا شما برید به هند و به ادماش بگین که این بت ها ارزشی ندارن و خدا نیستن ولی اونا باور نمیکنن چون اعتقاد پیدا کردن...همه ی اماما و پیامبران عزیز ما هستن و پیرو راهشان هستیم ولی ازشون کمک نمیخابیم..مثلا چیزی طلب نمیکنیم..فقط از خدا میخاییم..پیامبران هم موقع سختی به خدا پناه میبردن..نه به پیامبر دیگه ای..