2777
2789

رفتم پیش استادمون یک دسته برگه اچهار درآورد که روش برام توضیح بده من رو یکیش چیزی نوشتم ولی برگه های دیگه زیرش بود منم رودربایستی داشتم نمی‌دونم هل شدم چیشد تمام دسته های کاغذ که نزدیک بیست تا بوده کردم تو کیفم حالا کی فهمیدم ؟ چند وقت بعد که کیفم باز کردم 

وای وقتی بهش فکر میکنم می‌خوام خودمو بزنم خیلی آبروریزی بوده😭😭😭😭

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

همینطوری که داشتم باهاش حرف میزدم و حواسم پرت بوده دسته کاغذارو کردم تو کیفم دیگم نمیبنمش که بخوام پس بدم

و اینک خیلی دیر فهمیدم چون دوسه ماه بعد اون کیفم باز کردم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست این

بیست تا کاغذ اچهار برداشتم آوردم خونمون😭

بیست تا کاغذ اچهار برداشتم آوردم خونمون😭

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

خب همینکه دیگه نمی‌بینیش خوبه

بنظرن بیستا کاغذ برم پس بدم یا بیخیالش کاغذ اچهارم گرون شده

چقد دیر دیر کیفتو باز میکنی

اون ی کیف دیگ بود کیف همیشگیم نبود واس همین بازش نکردم دیگ

بنظرن بیستا کاغذ برم پس بدم یا بیخیالش کاغذ اچهارم گرون شده

پس بده

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

واقعا چیزی نیسترفتی دانشگاه بزار سر جاشپیش میاد سوتی نیست که

از دانشگاه نبود از دفتر خصوصی خودش بود😭😭😭😭

واییی🤣براذر زاده رفیقم فوت شده چند ماه پیش بعد دیروز بود دلش گرفته بود عکسش استوری کرده بود بعد من اومدم ریپ زدم استوریش که بگم خدا صبرتون بذه امروز یهو صفحه چت اینستامون باز کردم دیدم نوشتم خدا خیرتون بده ان شالله 🤣🤣🤣🤣

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

اره یه جوریه الان طرف فکر میکنه لازم داشتی واسه همین برداشتی😂😂

آبروم رفتتتتت