2777
2789
عنوان

سوتی زشتی ک‌دادم بهش فکر میکنم می‌خوام خودمو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 28 پست
واییی🤣براذر زاده رفیقم فوت شده چند ماه پیش بعد دیروز بود دلش گرفته بود عکسش استوری کرده بود بعد من ...

بعضی وقتا مغزمون مرخصی میگیره میگه من یکم میرم تعطیلات 😭😭😭😂😂😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببر بده همونجا

الان چند ماه گذشته بنظرت ضایع تر نیست؟ نمی‌دونم هر موقع یادش میفتم اعصابم خورد میشه😭😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
یجوری ببر که نبینتت یواشکی بذار تو دفترش😂😂البته اگه میتونی

اون دیده دیگ ۲۰ دارو برداشتم باید جلو خودش بدم بهش

مگر یک روز برم بهش سر بزنم یه بسته کامل بخرم بگم اینو برای شما آوردم 

مگه میشه؟؟؟😂😳

متاسفانه شده

خودمم چند ماه بعدش فهمیدم🤦🏼‍♀️

نه بگو مسیرم نخورده اینورمدت ها بود میخواستم بیارم

راست میگی یروز واسش بسته کاملشو میخرم میبرم

بعضی وقتا مغزمون مرخصی میگیره میگه من یکم میرم تعطیلات 😭😭😭😂😂😂

دقیقاااا🤣🤣

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

اینم خوبهولی یه بسته زیاده همون بیس سی تا ببری کافیه

اونطوری میگه این دختره فک کرده من لنگ بیست تا کاغذم که برداشته پس آورده 😂