2777
2789
عنوان

بدبختراز من کسی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 73 پست
خب اخلاق طرف چه ربطی به خانوادش داره

😐اخلاق از تو جوب به وجود نمیاد که تو شرایط خانوادگی شکل میگیره زیر دست پیغمبر معصوم هم رشد کرده باشه چون نطفش ازاول خوب نبوده درست شدنی نیست

درجستجوی‌عدالت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو اگه طرف اکی باشهباز میگی خونوادش اینجور اونجور

نه پس!! تاپیکارو ببینین حداقل. خانواده جزء جدا نشدنی زندگی هر انسانه بنیادی ترینه مهم ترینه خانواده مهمه .همینکه مادر اسی اینجوری چرت و ورت میگه بقیه ازش سوء استفاده میکنن دیگه کسی دقت میکنه ببینه خودش چه کمالاتی داره؟

تو رویا سیر میکنین شما،داستان زندگی مثل فیلم نیست که پیوند خویشاوندیتو ببری و تموم بشه بره 

درجستجوی‌عدالت...

یعنی میگی آدما اختیاری ندارند منفعل؟ ژنتیک؟

چرا سفسطه میکنین؟! من اینو گفتم؟

خانواده جاییه که ازش ژن های خوب و بدمون میاد و چون محیط هم تاثیرداره اون محیطی که توش بزرگ شدیم مهمه 

درجستجوی‌عدالت...

ببین من پدرومادر جدا شدن پیش مادرمم اونم ازدواح کرده الانم بهم میگه برو نون خور اضافه بی مصرف جن ده ...

اینجا عقده ای شدن دیگه اسمشون‌مادر نیست و احترام‌هم ندارن چه حرفیه آخه به دخترت میگی عوضی 

[QUOTE=395320349]چی میگی چرا پس ول نمیکنی بری سر کاری پیش اون‌نمونی چه حرفیه آخه  برو مستقل شو و هر مله طلا بخر ...[/QUOTEبخاطر یه سرپناه دارم از مادرش نگهداری میکنم نمیزاره برم سرکار

منم شرایط مثل تو بود حالا بدتر هم بود 

راسش خاستکار نداشتم 

آخرش یه خاستکار خوب اومد ازدواج کردم دیک هرچند با کلی چالش

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

[QUOTE=395320349]چی میگی چرا پس ول نمیکنی بری سر کاری پیش اون‌نمونی چه حرفیه آخه برو مستقل شو و هر ...

کاش پیشم بودی و بغلت میکردم میگفتم همه چی درست میشه🙂فقط واگذارشون کن به خدا إن شاءالله یه شیر پاک خورده پیداش بشه نجاتت بده از اون دخمه

درجستجوی‌عدالت...

نه پس!! تاپیکارو ببینین حداقل. خانواده جزء جدا نشدنی زندگی هر انسانه بنیادی ترینه مهم ترینه خانواده ...

من شبیه خونوادم نیستم کسی هم که مشکل داشته خودم بودم که با این وجود کسی با تمام وجودش منو خواستم پس ربطی نداره

همین عصر جلو همسایه ها جیغ زد آی ترشیده بعد میگفو خو آبروتو بردم. موندم چکار کنم. دعانویس معتبر هست ...

دعا که همه‌کاره واقعا اعتقادت به این چیزا نباشه اینو از یه کسی شنیدم که بخدا خیلی کارها می‌کرد ولی میگفت اگه تو خودت اعتقاد نداشته باشی روت اثر نمیکنه 

من شبیه خونوادم نیستم کسی هم که مشکل داشته خودم بودم که با این وجود کسی با تمام وجودش منو خواستم پس ...

شما لابد یک درصد از ۹۹درصدین نه میشه اون یک درصد و ندید گرفت نه ۹۹درصد ولی قالب اینه که خانواده تاپایان عمرت مهمه،اسمی که از طرف پدرت همیشه همراهته تا لحظه آخر عمرت خِرِتو‌میگیره تو هیچوقت نمیتونی اسم یه قاتل سریالی رو فراموش کنی هروقتم اسم بچشو بشنوی با وجود تمام کمالاتی که میگین بازم ذهنتون میره سر قاتل بودن پدرش

درجستجوی‌عدالت...

سلام🧡💐🙂

امکانش رو دارید دوباره کنکور بدید؟

به نظرم با توجه به اینکه دیپلم دارید خوبه که در کنکور سراسری شرکت کنید و حتی شده در دانشگاه غیر دولتی و پیام نور و آزاد ولی ادامه تحصیل بدهید🙏

اینطوری نه تنها سطح مقطع تحصیلیتون افزایش پیدا می‌کنه بلکه امکان جذب خواستگار های بهتر و بیشتر هم چه در محیط دانشگاه چه جاهای دیگه با توجه به افزایش سطح تحصیلیتون اگه خدا بخواد انشاالله ممکنه افزایش پیدا بکنه

به هر حال الان به نظر بیکار میاید

شاید بد نباشه به جای اتلاف وقت روی ادامه تحصیلتون و رفتن به دانشگاه یا کسب یه سری مهارت ها کار بکنید

💐🙏

زیاد سخت نگیر

خیلی‌ها تو زندگیشون چالش هست

منم اینه که توکلمون به خدا باشه و سعی کنیم مهمتر از هرچیز بنده خوبی واسه اون باشیم

ما شاید نتوانیم هیچ وقت دل همه آدمها رو به دست بیاریم

ولی شاید بتونیم با یاد خدا و انجام اعمال عبادیمون خدا رو از خودمون شاد کنیم و این از هر چیزی قشنگ تره🧡⚡💐

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی