2777
2789
عنوان

شوهر سطح بالا

484 بازدید | 43 پست

بچه ها من شوهرم سطح مالی و اجتماعی بالایی داره جوری که تقریبا همه میشناسنش..از نظر ظاهری هم خیلی خیلی خوبه‌‌‌‌..اما خب من معمولی هستم نمیگم بدم اما کاملا معمولی..موقعیت شغلی بدی نداشتم اما بعد از بچه دار شدن و رفتن به شهر غریب بخاطر کار شوهرم خانه دار شدم‌..هرجا میرم حس میکنم تعجب میکنن من زن اون هستم بیشتر هم بخاطر خانه دار بودن.. خیلی ناراحتم...سختمه همه توقع دارن زن همچین آدمی همیشه خوشتیپ باشه مرتب باشه با بچه کوچیک واقعا سخته...‌شما بودی چکارا میکردید که یکم از این حس کم بودن خلاص بشید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار حالا اشکال ندارع

ولی خوشتیپ بودن یا بچه منافات ندارد ها

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

لباس خوب بخر 

به پوست مو تغذیه برس

باشگاه برو 

یکمم خودتو بگیر و کلاس بذار با هیچ کسیم گرم نگیر 🤭

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

با اون بقیه ای که این طرز تفکر رو دارن قطع ارتباط میکنم و جوری رفتارنمیکنم که این فکر به شوهرمم سرای ...

اون بقیه متاسفانه همه اطرافیان و هرکسی که میشناسم هستن..حتی خانه بازی که پسرم میبرم 

لباس خوب بخر به پوست مو تغذیه برسباشگاه برو یکمم خودتو بگیر و کلاس بذار با هیچ کسیم گرم نگیر 🤭

بدختی همینه نمیتونم خودم بگیرم‌‌همیشه به شوخی به خودم میگم بابا من مال باکلاس بودن نیستم خخخ...متاسفانه پسرم وابسته هست هیچ کاری نمیتونم بکنم

همسرم دکتره 

خودم خونه دار هستم البته که فرهنگی بودم بعد تولد بچم دیگه سرکار نرفتم 

اصلا هم حس شما رو ندارم 

الان یکی از دوستای ما دکتر داروساز هست داروخانه شبانه روزی داره دوتا دکتر داروساز استخدام کرده خودش مونده تو خونه میگه حوصله کار کردن ندارم بچه هاش رو داره نگهداری می‌کنه 

اسی رو اعتماد به نفست کار کن عزیزم