الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین عصر جلو همسایه ها جیغ زد آی ترشیده بعد میگفو خو آبروتو بردم. موندم چکار کنم. دعانویس معتبر هست ...
چی میگی چرا پس ول نمیکنی بری سر کاری پیش اوننمونی چه حرفیه آخه برو مستقل شو و هر مله طلا بخر پس انداز کن طلا آب شده هم خوبه ولی آنلاین و با اپلکیشن که ۱درصد کارمزد بدی نه ۵درصد و مالیات و ارزش افزوده و ....
برو سر کار من خونوادم و اوضاعم از تو بدتر بود خیلیییییی بدتر ولی گذشت الان دوتا بچه دارم اول مستقل شو و برو سر کار منتیر نمون اونا یه روز به دلشون بیوفته و یه حرکتی بزنن واست خودت به فکر خودت باش
تو اگه این شخص بیات خاستگاریت و دکتر باشه رد میکنی
بله پس چی؟ خانواده مهمه برین تو دادگاه ببینین چند تا زندگی عاشقانه بخاطر خود خانواده ها یا دخالت هاشون خراب شده!
لعنت به خانواده هایی که آینده ی بچه هاشون رو به آتیش میکشن دکتر بودن مگه ملاکه؟ مگه ارزشه؟ فقط پول و جایگاه اجتماعیش خوبه ولی مگه حتما یا لزوما اخلاق طرف هم خوب میکنه؟