2777
2789
عنوان

بدبختراز من کسی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 73 پست
[QUOTE=395320909]وای خدا آخه پس چه مادریه اون[/QUOTE مدام شیرشو حرومم میکنه. تهدیدم میکنه که میندازم ...

بآور کن اون اگه مادر بود نفرینش میگرفت اصلا اهمیت نده به حرفاش و باهاش بحث نکن تا خسته شه ولی بحث کنی بدتر میکنه که عذابت بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما لابد یک درصد از ۹۹درصدین نه میشه اون یک درصد و ندید گرفت نه ۹۹درصد ولی قالب اینه که خانواده تاپا ...

میشه لطفا انقدر واقعیت رو نگین بغض ترکید 

چرا من به وجودم اومدم چراااا

اینجا عقده ای شدن دیگه اسمشون‌مادر نیست و احترام‌هم ندارن چه حرفیه آخه به دخترت میگی عوضی

چی عزیزم؟ من اون دختره هستم که مادرم این حرف و میزنه وگرنه من این و نمیگم بعد هم فک کنم چون ازدواج کرده نمیخواد سربار باشم داره یه جور میگه که برم

[QUOTE=395320909]وای خدا آخه پس چه مادریه اون[/QUOTE مدام شیرشو حرومم میکنه. تهدیدم میکنه که میندازم ...

ببخشید تنها هستی برادر یا خواهری نداری با اونا هم‌همینجور برخورد میکنه چن سالشه 

میشه لطفا انقدر واقعیت رو نگین بغض ترکید چرا من به وجودم اومدم چراااا

آدما به این دنیا میان که سختی بکشند تا به تکامل و کمال برسند اگه تو این دنیایی دلیلش همینه

حالا بستگی به تلاش خودتت داره

هرکسی در حد خودش سختی می‌کشه درک این موضوع باعث شد قوی تر شم

چی عزیزم؟ من اون دختره هستم که مادرم این حرف و میزنه وگرنه من این و نمیگم بعد هم فک کنم چون ازدواج ک ...

میدونه عزیزم‌من‌که شما رو نگفتم سو تفاهم شد من اون‌مادر بیمار شما رو میگم که به شما بد و بیراه میگه واقعا قلبم درد گرفت از شنیدن این چیزها که گفتی

چی عزیزم؟ من اون دختره هستم که مادرم این حرف و میزنه وگرنه من این و نمیگم بعد هم فک کنم چون ازدواج ک ...

بیخود کرده که شنا رو به دنیا کرده و حالا میخواد خوش باشه باید به وظایف مادریش عمل کنه هیچ جا نری بزار بگه تو کار خودتو کن و بهش توجه نکن

بیخود کرده که شنا رو به دنیا کرده و حالا میخواد خوش باشه باید به وظایف مادریش عمل کنه هیچ جا نری بزا ...

نرم کلی حرف بارم میکنه بعدم من با ناپدریم راحت نیستم خسته ام خیلی حرف شنیدم بسه دیگه نمیکشم

نرم کلی حرف بارم میکنه بعدم من با ناپدریم راحت نیستم خسته ام خیلی حرف شنیدم بسه دیگه نمیکشم

کجا رو داری که بری باید بکشیم این سرنوشت

ماست . واقعا شاید درست میگن ما هیچ گوهی نمیشیم وگرنه یه کاری میکردیم یه حرکتی ببخشید حالم اصلا خوب نیس

من🙋‍♀

تنها خواهرم ازدست دادم تنهام

مریضیم داره پیشرفت میکنه درمان نداره

خونه‌ام رو هواست، همه چی بهم‌ ریخته است

هرکی اومد ی خسارت زد و رفت

دعا کنید فردا برام ب خیر بگذره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من🙋‍♀تنها خواهرم ازدست دادم تنهاممریضیم داره پیشرفت میکنه درمان ندارهخونه‌ام رو هواست، همه چی بهم‌ ...

کاش بجای تو و خواهرت من بخوام سینه ی قبرستون . من این زندگی جهنمی رو نمیخوام

کاش بجای تو و خواهرت من بخوام سینه ی قبرستون . من این زندگی جهنمی رو نمیخوام

منم نمیخوام ولی خب چاره نداریم کاش منم همین امشب بخوابم و دیگه بیدار نشم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
تک فرزندم. خدا خواست فقط من زجر بکشم

وجدانا اعصابم خراب شد کجای دنیا مادر به دخترش حرف نامربوط میزنه اصلا کار ندارم هر کاری کرده باشه و نباید جلوکسی بگی پا میخوره طفلی سر هیچی واقعا ناراحت شدم