2777
2789
عنوان

بدبختراز من کسی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 73 پست
خدا نکنه. فقط دعا کن چون دیگه روی بیرون اومدن از خونه رو ندارم. من چه گناهی کردم هااااا

چندسالته؟کاش سرکار بری هم درامده هم تو جامعه ای شاید خواستگار خوبم پیدا شد برات❤️

بخدا بدجور دلم گرفت برات❤️❤️

الهی خوشبخت ترین بشی غمی تو دلت نمونه 🫶🫶🫶

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیشکی مثل من نیست. تو مادرت داد میزنه حرف ناموسی بهت میزنه میگا آ لت سگ تو چیزیت؟؟!!! بهت مبگه ترشید ...

ببین من پدرومادر جدا شدن پیش مادرمم اونم ازدواح کرده الانم بهم میگه برو نون خور اضافه بی مصرف جن ده تو هیچی نمیشی بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟

دیگ ۲۵ سالته خودت بزرگ سالی چیکار زندگی اونا داری

چطور اینو میگین؟ شماخودتون حاضرین مثلا باپسر ۳۰ساله ای که باباش سابقه زندان رفتن داره ازدواج کنین؟!

خانواده مهمه همیشه مهمه ۴۰سال دیگم مهمه

درجستجوی‌عدالت...

همین عصر جلو همسایه ها جیغ زد آی ترشیده بعد میگفو خو آبروتو بردم. موندم چکار کنم. دعانویس معتبر هست ...

چی میگی چرا پس ول نمیکنی بری سر کاری پیش اون‌نمونی چه حرفیه آخه  برو مستقل شو و هر مله طلا بخر پس انداز کن طلا آب شده هم خوبه ولی آنلاین و با اپلکیشن که ۱درصد کارمزد بدی نه ۵درصد و مالیات و ارزش افزوده و ....

برو سر کار من خونوادم و اوضاعم از تو بدتر بود خیلیییییی بدتر ولی گذشت الان دوتا بچه دارم اول مستقل شو و برو سر کار منتیر نمون اونا یه روز به دلشون بیوفته و یه حرکتی بزنن واست خودت به فکر خودت باش

همین عصر جلو همسایه ها جیغ زد آی ترشیده بعد میگفو خو آبروتو بردم. موندم چکار کنم. دعانویس معتبر هست ...

اون‌که اینجور بگه اونا سواستفاده میکنن و همه جا بدگویی میکنن حتما یه فکر اساسی کن واسه خودت

تو اگه این شخص بیات خاستگاریت و دکتر باشه رد میکنی

بله پس چی؟ خانواده مهمه برین تو دادگاه ببینین چند تا زندگی عاشقانه بخاطر خود خانواده ها یا دخالت هاشون خراب شده!

لعنت به خانواده هایی که آینده ی بچه هاشون رو به آتیش میکشن دکتر بودن مگه ملاکه؟ مگه ارزشه؟ فقط پول و جایگاه اجتماعیش خوبه ولی مگه حتما یا لزوما اخلاق طرف هم خوب میکنه؟

درجستجوی‌عدالت...