2777
2789
عنوان

پابوس آقا

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تمام اطرافیان شما ۷۰..۸۰ نفر بیشترن؟ در برابر جمعیت خود شهر جدای از میلیون ها زائر آمارِ کمم م ...

یعنی شما حجاب حرمت باور نداری جای حرم دیشب جای حرم یک خانم کشف حجابی دیدم داشت بستنی میخورد میخندید با خودم گفتم واسه زیارت اومده یا سیاحت هر دوتاش. متفاوته؟! آخه واقعا هر جا حرمت داره منم بعنوان مشهدی باور دارم من کاری به باور زائر ها ندارم من از باور مشهدیا صحبت می کنم شما شاید محدود به ۷۰ هشتاد نفرید ولی من تو اجتماعم خادمم درس میخونم همسرم دوست دارم رفتامد خانوادگی و...

عزیزم تمام اطرافیان شما ۷۰..۸۰ نفر بیشترن؟ در برابر جمعیت خود شهر جدای از میلیون ها زائر آمارِ کمم م ...

یعنی شما حجاب حرمت باور نداری جای حرم دیشب جای حرم یک خانم کشف حجابی دیدم داشت بستنی میخورد میخندید با خودم گفتم واسه زیارت اومده یا سیاحت هر دوتاش. متفاوته؟! آخه واقعا هر جا حرمت داره منم بعنوان مشهدی باور دارم من کاری به باور زائر ها ندارم من از باور مشهدیا صحبت می کنم شما شاید محدود به ۷۰ هشتاد نفرید ولی من تو اجتماعم خادمم درس میخونم همسرم دوست دارم رفتامد خانوادگی و...

چه عجیب! میشه بگی دخترتون چی پوشیده بود؟ تقریبا محاله که مجبور کنن دختر بچه چادر سر کنه مگه اینکه مث ...

عزیزم بچه‌ی من پیراهن با ساق جورابی پاش بود ولی موهای بلندو فر داره میگفت روسری نداره چادرم نداره منم جوابشو دادم گفتم کسی ک کثیف باشه کثیفه دیگ ربطی ب بچه‌ی پنج ساله من نداره درضمن من برای ختم هم مشکی تن بچم نمیکنم ک میگی مراسم ختم میری یا عروسی چی میپوشی بچه‌ی پنج ساله چ میفهمه اینارو

من نمیفهمم بچه‌ی پنج ساله چرا باید حجاب داشته باشه

منم ندیدم دختر پنج ساله حجاب داشته باشه تو حرم حالا شما بپوشونش والا اونروز تو حرم مانتویی بی حجاب دیدم که از حرف شما خدایش تعجب کردم 

من واقعا نمی‌فهمم صحبت تونو آدم مسجد حرم واسه چی می‌ره معنویت دیگه وقتی معنویت نباشه چرا بره آدم من ...

تو چرا خودتو ناراحت میکنی هرکسیو تو قبر خودش میزارن نترس کسیم ک حجاب نداشته باشه گناهش برای شما نمیاد شما همین ک دیگرانو قضاوت میکنی و سرت تو کاره دیگرانه خودش گناهه اگ بحث حرمه ک هیچکس بدون حجاب نمیزارن بره تو حرم حتی تاره موهم بیرون باشه تذکر میدن نگران نباش

تو چرا خودتو ناراحت میکنی هرکسیو تو قبر خودش میزارن نترس کسیم ک حجاب نداشته باشه گناهش برای شما نمیا ...

من دقیقا چیو قضاوت کردم والا تهمت زدنم خیلی بده ها ؟! شما از اصل مطلب حرف من متوجه نشدی نمی‌دونم چرا جبهه گرفتی آره تو قبر خودش میزارن ولی قبل کفن دفن باید حال معنوی مونو یک جا راست ریست کنیم مشکل اینجاس جایی وجود نداره

عزیزم بچه‌ی من پیراهن با ساق جورابی پاش بود ولی موهای بلندو فر داره میگفت روسری نداره چادرم نداره من ...

من اولین بار بود میشنیدم واقعیت. 

شاید باورت نشه همین الان فهمیدم روسری برای بچه ها واجبه.

چرا شدیدا موافقم با اینکه یه خانم وقتی میره حرم باید حجاب کامل داشته باشه، با وجودی که بیرون از این مکان هیچ ربطی به من نداره و دخالتی نمیکنم، ولی به هرحال حرم محل زیارته و مشخصه یه مکان مذهبیه و مقررات خودشو داره.

ولی خود خدا گفته دختر ۹ سالگی سن تکلیف میشه دیگه بنده خدا کی باشه بخواد زیر ۹ سال حجاب واجب کنه! 

شما مشهدی هستید؟! ن بیشترن چون خانه نشین نیستم خادمم درس میخونم و....

بله همون اول گفتم مشهدیم. منم خانه نشین نیستم دانشجوعم تدریس میکنم و مرتب هم الحمدالله طلبیده میشم.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

استاتر عزیزم تو رو خدا هر بار رفتی حرم به این نیت ها واسم دعا کن خیلی تو شرایط بدیم🥹 دعا کن خدا خیر و صلاحمو تو برآورده شدن حاجتام بزاره برا خدا کاری نداره 🙏

لطفا به نیت اینکه پدرم و عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش و زن داییام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش هر گونه ظلم و بدی در حق من و عزیزانم کردن به خودشون برگرده و هیچ ظلم و ستمی دیگع در حق من و عزیزانم نکنن و زورشون به من و عزیزانم نرسه😭

و لطفا به نیت خیلی من و عزیزانم مخصوصا من تر و فرز و زرنگ و باهوش و زیرک و اجتماعی و با استعداد و خوش شانس و پولدار و آبرو دار و سالم و خوشبخت و موفق و زیبا شیم و خدا عمر خیلی طولانی به من و عزیزانم بده و هیشکی من و عزیزانم رو کتک نزنه و هیشکی بهمون تهمت نزنه و هر جا من و عزیزانم می ریم از خدا خواسته استخداممون کنن و انشالله هیچ وقت و هیچ موقع زبون من و عزیزانم نگیره تپق نزنیم😭

و لطفا به نیت اینکه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم 😭 

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمهام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام هر شر و مکر و نقشه و حیله و ظلم و بدی و کتک و تهمت به من و عزیزانم زدن به خودشون برگرده هر چه زودتر و دیگه اصلا زورشون به من و عزیزانم نرسه اصلا🥹🙏😭😭 

استاتر عزیزم تو رو خدا هر بار رفتی حرم به این نیت ها واسم دعا کن خیلی تو شرایط بدیم🥹 دعا کن خدا خیر ...

عزیزم اینا که نوشتی می‌نویسم تو نامه اگه تونستم به احتمال بالا میندازم تو ضریح تو هم برای من دعا کن دختر خدا بهم بده 

یعنی شما حجاب حرمت باور نداری جای حرم دیشب جای حرم یک خانم کشف حجابی دیدم داشت بستنی میخورد میخندید ...

والا منم همه اینایی که گفتیدو دارم کسی بی خانمان نیست. ضمنا من منظورم از اطرافیان فامیل بودن نه تمامِ دوستان و همکاران و افرادی که در اجتماع میبینید. من جایی نگفتم حرمت حجابو قبول ندارم نمیدونم چی میشه که از صحبت یک شخص چنین نتایجی برداشت میکنید، حقیقت جامعه رو گفتم که برای خیلی از مشهدی ها علاوه بر زوار مسئله عادی شده حالا چطور از این حرف اون برداشتو داشتید الله علم. انشاءالله تاپیک تون از آمار بی حرمتی کم کنه. چی بگم دیگه..

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .