دوستان بعنوان یک مشهدی یک دغدغه ای رو دوست دارم بگم خیلی تو دلمه اونم اینه که ما مشهدیا یک اخلاقی داریم البته قدیم این اخلاق مون در رنگ تر بود بعد کرونا کمتر شد ولی بازم این اخلاق داریم که وقتی میریم حرم حتی اگه بد حجاب باشیم اصن حجاب رو باور نداشته باشیم کلا بنظرمون امام رضا حرمت داره ناراحت میشه حرمتشو بشکونیم من چند وقته واقعا میبینم انگار دور ورم حرم مالزی هست و اکثر به وقوع این افراد زائرن قدمشون رو چشمامو ولی واقعا میگم ما ناراحتیم از این موضوع من دغدغه مو گفتم لطفاً هر کسی مختلفه با توجه به اینکه من توهینی نکردم لطفاً شما هم احترام نگه دارید تا تاپیک م و کاربران تعلیق نشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم مشهدیم ولی از همشهریامون دیدم اطراف حرم حجاب کامل نیست فقط مسافرا نیستن.
ولی من اطرافیانم دیدم دخترایی رو ک اصن حجاب براشون مهم نیست همشو پارک ملتم و.... ولی جای حرم حجاب میکننن چون باورشون اینه هر جایی حرمت داره خدایی خاک سپاری مادر هانده اون بازیگر معروف عشق حرف حالیش نمیشه ببین با حجاب کامله مرده ها احترام دارم مخصوصا کسی که مقدسه