2777
2789

سلام دوستان حال دلتون پراز ارامش درون☺️

من امدم با بقیه داستان زندگیم تا اونجایی گفتم که رفتم یه زیر زمین ۱۸ متری اجاره کردم...

ویواشکی برای شوهرم بیمه میریختم وتمام تلاشم ومی‌کردم دخترم تو ارامش باشه وبه درس وکلاسش لطمه خورده‌...

ومدام به فکر خونه خریدن بودم اما کلی قرض ونزول داشتیم وحتی یه تومن پول پیش خونمون هم قرض بود...

اگه یادتون باشه گفتم از اول زندگیمون تمام حساب وکتاب وخرج هارو تو دفتر حساب کتاب می‌نوشتم با قیمت وتاریخ ...سال ۹۱یه روز آخر ماه بود داشتم طبق برنامه هرماه تو دفترم قسط ها و خروجی هارو می‌نوشتم واسه ماهی جدید که داشتیم وارد می‌شدیم که رسیدم  به بیمه دخترم که از نوزادی براش شروع کرده بودم وهر ماه براش واریز می‌کردم...یدعفه یادم افتاد میتونم براش وام بردارم ...فردا صب زود رفتم دفتر بیمه سوال کردم گفتن آره میتونی یک میلیون و۶۰۰هفتصد وام برداری اگه شماره شبا داری الان فرم پرکن فردا واریز کنن...خلاصه فرم پرکردم ودر کمال ناباوری فردا پول واریز شد...😍

میدونستم اگه به شوهرم بگم وام گرفتم میاد میخوابه خونه واسه استراحت تا پول وام تموم شه بعد بره وهمون خرجی کمی هم که بود قط می‌شد واسه همین نگفتم ...زنگ زدم به خواهرم گفتم یه مقدار پول دارم فلان مبلغ میخوام یکمم دیگه جور کنم خونه بخریم هرجای تهران اطرافم شد خوبه...فقط باید دنبال وام باشم و بهش گفتم فقط این موضوع بین  من و تو هست هیچ کس نباید بدونه...خواهرم کلی خوشحال شدکلی...ولی بهم گف قیمت خونه اطراف تهران انقدره....تو فقط یک وخورده ای داری الان واسه این پول حتی خونه اجاره ای هم نمیدن بیا مسکن مهر تو پردیس ثبت نام کن اونا واریزی دوسه ماه یه باره لاقل وقت داری جور کنی وصاحب خونه بشی اما اینجوری چقدر میتونی مگه وام برداری تا پول خونه جور بشه  مثل این می مونه از کل خونه یه آجر داری فقط😂

اما نمیدونستم بدون حضور شوهرم می‌تونم به نامش ثبت نام بکنم یا نه چون بنام خودم ثبت نام نمیکردن وشرایط نمی‌خورد و سنم پایین بود ...از یه طرفم مرخصی نمیدادن سرکار بهم دنبال کارام باشم چون دیگه خونه کار نمیکردم بیرون می‌رفتم سرکار...وپردیس زمان زیادی می‌خواست چند بار برم وبیام برای ثبت نام واینا ومنم وسیله نداشتم...یه روز خواهرم سوپرایز کرد منو آمد تهران فرداش صب زود دخترم وبرد مدرسه از اونجام رفت پردیس ظهر برگشت خونه گف ثبت نام کردم فعلا نیاز نیست شوهرت باشه بعد واریزی ها موقع انتخای فاز وانتخاب واحد باید باشه .. وای من انگار دنیا واسه من بود چقدر خوشحال بودم خونه ثبت نام کردیم ...اما باید خیلی زود ۱۰ میلیون جور می‌کردم چون گفته بودن هر لحظه پیام آمد برم بانک مسکن پول و واریز کنم ..‌.ومن فقط یک وششصد داشتم...یادم افتاد واسه بیمه عمر خودمم دوتا قسط مونده اگه اونارو تسویه کنم دوباره می‌تونم وام بردارم .‌‌رفتم دوتاشو از پول وام بیمه دخترم برداشتم تسویه کردم و دوباره ۲میلیون وام برداشتم .‌‌‌‌...از تابلو فرش هایی که بافته بودم سه تا مونده بود اونارو نفروخته بودم قاب نکرده بودم  با خواهرم رفتیم بازار سه تاشم فروختیم یکی چهارصد دوتای دیگه هرکدوم هفتصد تومن کلا شو یک میلیون و۷۰۰هزار،تا اینجاتونستم پنج وخورده جور کنم ...ولی بازم خیلی پول لازم بودم یه خورده هم تو حساب مسکن جوانان دخترم بود اونو برداشتم از بچگی براش ریخته بودم وپولم شد ۶میلیون ...با خواهرم رفتیم بانک رسالت امتیاز اونم انتقال دادیم رو امتیاز من سه و ششصد هم اونجا وام درخواست دادم که سه هفته،ای طول کشید نزدیک به نه میلیون شده بود سه تومن هم خواهرم برای دسته چک خودش وام برداشت یکم گذاشتیم وکسری پول وبقیه رو هم گذاشتم تو،حساب مهر ایران تا بتونم دوباره وام بردارم واسه پرداختی بعدی که هشت میلیون بود ..‌.خلاصه بلخره ده تومن پرداخت شد ویه مرحله پشت سر گذاشتم واسه قسط بعدی هم یک وخورده ای داشتم ویک وخورده هم وام می‌شد دوباره پنج لازم داشتم اما خوبیش این بود که دوسه ماهی زمان داشتم رفتم برای جواز فرش بافی و گلیم بافی وام درخواست،بدم که گفتن فقط یکی شو میتونی وام برداری منم برای فرش درخواست دادم پنچ نومن هم اونجا وام دادن ولی خیلی سخت بود مراحلش واینجوری بود که قسط دوم هم اوکی شد مونده بود ۱۲میلیون از پول که باید اونارو هم از قبل آماده می‌کردم...این دعفه مامانم و خواهرم برای فرش بافی وام برداشتن شد ۱۰ تومن شش تومن دوباره واریز کردم ۴تومن گذاشتم تو حساب مامانم تا زمانی که موعد واریز برسه حساب کار کنه لاقل دوتومن دیگه،وام بردارم وبلخره ۲۷میلیون جور شد و واریز کردیم خداروشکر ولی پراز قسط بودم ...اون زمان تو تولیدی لباس کار مردونه کار می‌کردم روزی ۳۳تا میدوختم بعد که رفتم زیر قسط روزی ۵۰تا میدوختم...ولی همچنان شوهرم از چیزی خبر نداشت...وبلخره بعداز چند یک سال وخورده ای دوسال گفتن بریم فاز وانتخاب کنیم...ودیگه باید به شوهرم

می‌گفتم...شب بهش گفتم فردا باید بریم پردیس من کار دارم کلی سوال پیچ کرد چه کاری پردیس تو چیکار میتونی داشته باشی خلاصه نگفتم بهش فقط گفتم بیا یه گندی بالا آوردم...صب رفتیم تعاونی عمران پردیس اونجا جلو باجه بهش همه چی وگفتم انگار رفت تو کما حتی پلک نمیزد انگار روح تو بدن نداشت...فکر نمیکردم عکس‌العمل اینجوری نشون بده.‌..نمیدونستم چی داره تو مغزش میگذره...یه دعفه برگشت با بغض گف فقط نگو شوخی می‌کنی...کاش واقعیت باشه این حرفت آخه چطور ممکنه تو چجوری اینکارو کردی تنهاااا؟؟؟خلاصه اونجا فهمید وکلی ذوق کرد و تشکر کرد دستمو بوسید بهم قول داد درست میشه وکمک میکنه بعداز این ...بگذریم قرار بود انتخاب کنیم فاز ۱۱باشه یا فاز ۸،خونه هاب فاز ۱۱برج بود خونه ها ومتراژ ها کوچیک تر ولی فاز ۸ تا تهران ۱۷کیلومتر فاصله داره ونزدیکتره به تهران وخونه ها سه طبقه یا پنج طبقه هست ومتراژ ۱۰۵ متری و۱۲۵ متری..‌.من گفتم فاز ۸ولی شوهرم میگف اگه فاز هشت باشه دوباره باید پنج میلیون واریز کنیم چجوری جور کنیم؟اما من فقط فاز ۸و میخواستم همشو جور کرده بود پنج تومن وهم یه جوری اوکی می‌کردم خلاص انتخاب به خواسته من فاز ۸شد ...ودوتا واحد پیشنهاد دادن که از بین اونا یکی وانتخاب کنیم یکی طبقه ۴که ۱۰۵ متر تو کوچه ای که یکم باریک‌تر بود یکی طبقه،اول ۱۲۵مترکه تراس ۲۰ متری داشت مختص خود،واحد و کوچه پهن که ته کوچه خیلی قشنگ بود ودارن پارک درست میکنن برای همین انتخاب مون واحد طبقه اول ۱۲۵متری تراس دار شدو قرار شد پنج دیگه واریز کنیم که اونم باز وام برداشتم از صندوق خونگی وپرداخت کردم..‌‌‌‌.‌وتمام  الانم تحویل دادن ولی فعلا پول نداریم بریم رسیدگی کنیم به فکر پولم درحال حاضر‌‌‌‌‌‌‌‌.‌‌‌‌..‌

این از داستان خونمون بقیه رو هم میام تایپ میکنم ....

اینم اضافه کنم شوهرم سال ۹۳ترک کرد وپاک شد تا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌گفتم...شب بهش گفتم فردا باید بریم پردیس من کار دارم کلی سوال پیچ کرد چه کاری پردیس تو چیکار میتون ...

ادامه اش رو گفتی منم لایک کن لطفآ🌸

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

می‌گفتم...شب بهش گفتم فردا باید بریم پردیس من کار دارم کلی سوال پیچ کرد چه کاری پردیس تو چیکار میتون ...

ماشالله وخداقوت ب این اراده وقوی بودنت بهت افتخار میکنم که یک زن باغیرت وشجاع هستی♥️

عااااالی مینویسی خیلی دوس دارم بخونم👏👏👏

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

برای ۳۰۰ تومن ماهی حدودا ۱۹ و ۸۰۰ باید قسط بدین داخل اپلیکیشن ویپاد تسهیلات پیمان برید میتونین قسط ه ...

سلام عزیزم میشه در مورد این وام پیمان یه مقدار توضیح بدی؟

چند درصده ؟چقدر سپرده میخواد ؟

ممنون گلم ثبتنام کردم گفتن که خودشون تماس میگیرن🙏🏻از اینکه خانه کارگر رو به من معرفی کردی خیلی ممن ...

سلام عزیزم برای وام اعتباری ثبت نام کردین؟اگه آره میشه توضیح بدین جه جوری ؟تلفنی یا حضوری رفتین؟ممنون 

سلام دوستان حال دلتون پراز ارامش درون☺️من امدم با بقیه داستان زندگیم تا اونجایی گفتم که رفتم یه زیر ...

سلام تحسینتون میکنم چقدر ماشاالله انگیزه دارین و مصمم و پرتلاشین. 💚🥰

من دیروز یه تاپیک گرونی زدم خیلی ناامید بودم ولی الان با خوندن حرفهای شما واقعا پیش خودم شرمنده شدم. 🥺

کاش بتونم رو خودم کار کنم و از این حالت دربیام. 

سلام عزیزم چون نمی تونی با مشاور ارتباط برقرار کنید من لازم دونستم چند تا نکته رو بهتون بگم چون خواه ...

سلام عزیزم ،منم دقیقا از همین قضیه میترسم که خدای نکرده پسرم اینطور بشه. اتفاقا تو خونواده ی همسرم و حتی فامیلا درجه دو چند نفردارن که همینطور بد دل و شکاکن خودمم حدس میزدم که ارثی باشه ،

شوهر من متاسفانه دیگه همه چیزو زیر پا گذاشته و علنا به خانواده ام خیلی زیاد توهین میکنه و بشدت عصبیه،

و اینم بگم منم هر موقع پیش برادرام لباس راحت (تیشرت آستین کوتاه و شلوار و بدون روسری)بپوشم گیر میده و قیافش مثل برج زهرمار میشه

چقدر لذت بردم از پشتکارت 😍😍

و چقدر کار خوبی کردی پردیس گرفتی👌

الان مسکن مهر پردیس 4 میلیارد شده

دمت گررررم دختر 👏👏👏

خانما مخصوصا شاغلا میشه راهنمایی کنین و تجربه هاتون از شیک بودن و با پرستیژ بودن بگین مخصوصا بین همک ...

عزیزم منم شاغلم و همیشه ادبی صحبت می کنم بین همکارا این خودش مساله مهمیه

هیچ وقت در مورد دیگران غیبت نمی کنم و اگر جمعی چنین چیزی باشه اون جمع محترمانه ترک می کنم

و این که همیشه چند دست مانتو شلوار اداری ست داشته باش که اتوکشیده باشه و تمیز

همیشه از عطر و ادکلن استفاده کن هر چند ارزون مهم اینه که خوشبو باشی

ولی خودم یه مشکل دارم و اون اینه که برای بیرون از محیط کار خیلی شیک نیستم

تصمیم گرفتم ازین به بعد لباس های کمتری بخرم ولی شیک بخرم با قیمت مناسب

دو سه تا باشه کافیه فقط مناسب باشه

دیگه لباس های اضافه نخرم

از خرید لباس های هیجانی پرهیز کنم

و همون دو سه دستی که می خرم ست باشه تا شیک تر بشه آدم

لباس های اضافه رو می بخشم به نیازمندا چون حال بهتری دارم

ماشاالله بهتون از رمان شیرین تر نوشتینفقط چطوری با غیب شدن همسرتون کنار میومدین!؟و اصلا کجا می‌رفت!؟ ...

هربار با دوستای مصرف کننده ش می‌رفتن جایی مثلا یه بار با یکی از دوستاش سه هفته  مونده بودن تو ماشین جنگل وبا چند نفر درگیر شده بودن مامور گرفته بود زنگ زدن بهم رفتم انقدر مونده بود بیرون نمی‌تونستم بشناسم پراز ریش بود لباس های کثیف وپاره خودش زخمی ...وهمون لباس هارو من براش قسطی گرفته بودم هنوز قسط شون تموم نشده بود که پاره شده بودن ویه بارشم داداش بزرگم از شهرستان زنگ زد گف شوهرمو کنار خیابون دیدن با اوضاع داغون خوابیده بوده تو این لوله بزرگایی که گذاشته بودن بهم گف همشهریمون میگه من یکی دوهفته س میبینم اونجاس چرا نمیره خونه مریضی میگیره اونجوری فهمید م کجاس رفتم آوردمش... ولی خیلی سخت بود اون دوره بیرون همه جارو میگشتم چشمم به همه جا بود هرلحظه چشمم به گوشی بود که زنگ بزنه ولی خبری نمی‌شد یه وقتایی هم کرایه خونه روکه می‌دادم می‌رفت از صابخونه همونو قرض می‌کرد ومیرفت واسه خودش تا چند وقت خونه نمی آمد...اینکه چجوری دلم باهاش صاف می‌شد خب اون لحظه که نبود وپیداش نمیکردم خیلی داغون میشدم عصبی میشدم ولی چون خیلی دوسش داشتم برمیگشت دیگه فراموش می‌کردم...