2777
2789
عنوان

پابوس آقا

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 44 پست

شما کاملا درست میگید حتی اگر به حجاب کسی اعتقاد نداره ولی مثه رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی میمونه اونجا هم یکی از قوانین رعایت حجابه .راستی خیلی ساله که مشهد نیومدم میشه از طرف من دعا کنی و نائب الزیازه باشی خیلی ممنون الهه هستم به امام رضا بگو الهه سلام رسوند بطلبد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر جا حرمت خودشو داره 

قاعدتا حرم برا دعا و نماز و نیایش میری باید آداب شو رعایت کنی 

همون طور که با لباس و چادر مشکی میرن برای خاک سپاری متوفی 

یا برای عروسی که با لباس شاد میرن

ولی من اطرافیانم دیدم دخترایی رو ک اصن حجاب براشون مهم نیست همشو پارک ملتم و.... ولی جای حرم حجاب می ...

خب مشهد کلان شهره تمام مردمش توی اطرافیان شما خلاصه نمیشن که. خیلی از مشهدیا مهم نیست واسشون.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

دختر من پنج سالشه خادمه ک دم در خانومارو میگرده نمیزاشت دخترم بره میگفت باید چادر بپوشه بچه ی پنج ساله کی رو تحریک میکنه اگ ب شما باشه امام رضا فقط مال چادریاس ولی امام رضا امام همس چ خوب چ بد و اگر یکی رو طلبیده ک بره پا بوسش حتما اون طرف لیاقت داشته 

من کاری به اینجور صحبتا ندارم؛ چون خودم محجبه نیستم 

ولی بعضی از مردم مشهد وااااقعا دیگه گندشو درآوردن

دوهفته پیش اونجا بودم؛ حتی نزدیک حرمم نبودم ولی یه خانمه با لحن بد گفت نفرین همه مشهدیا پشت سرته‌چون حجاب نداری 😐 چون خودم توی حرم حجابمو رعایت میکنم چادرم نداشته باشم عبایی چیزی میبرم باخودم؛ ولی اینکه بیرونه حرم هم اینطور رفتارارو دارن واقعا رو اعصابه

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

دختر من پنج سالشه خادمه ک دم در خانومارو میگرده نمیزاشت دخترم بره میگفت باید چادر بپوشه بچه ی پنج سا ...

اتفاقی که برای خودم دقیقا تو ۵ سالگی‌ افتاد همونایی که مثلا خادم هستن عین وحشیا به آدم حمله میکنن چون یه دختری که حتی به سن تکلیف نرسیده باید چادر سرش کنه و روسری با پوشش کامل قبول آقا نیست انگاری

آره مشهد وحشتناک شده اکثر زائرا تو حرم پوشیده اما بیرون از حرم ... دختر خالم می گفت وقتی با شوهرم رفتم مشهد همه فک می کردن با دو تا زن اومده یه بار پوشیده یه بارم که حرم نمی رفتم بی حجاب و آرایش کرده

دختر من پنج سالشه خادمه ک دم در خانومارو میگرده نمیزاشت دخترم بره میگفت باید چادر بپوشه بچه ی پنج سا ...

چه عجیب! 

میشه بگی دخترتون چی پوشیده بود؟ 

تقریبا محاله که مجبور کنن دختر بچه چادر سر کنه مگه اینکه مثلا تاب پوشیده باشه یا مثلا شلوارک 

هرجایی مقررات خودشو داره 

شما مراسم ختم میری لباس رنگی میپوشی 

یا عروسی با چادر مشکی میشینی تو تالار؟! 

داری میری حرم زیارت دیگه باید پوشیده بود

والا ما تو حرم دیدیم که دختر ب سن تکلیف این پوشش نداره بزار یه حقیقتیم بگم به اونا که میگردنم گفتن نگن چیزی واسه بحث حجاب بعدم آقا امامه مسولیت امام چیع؟! کسی که حجاب براش مهم باشه قطعا ناراحت میشه

خب مشهد کلان شهره تمام مردمش توی اطرافیان شما خلاصه نمیشن که. خیلی از مشهدیا مهم نیست واسشون.

عزیزم من مشهد زندگی میکنم قطعا این چیز ها رو می‌دونم فامیل ها دوستان و همکاران همسرم بالاخره همون تو یک شهر زندگی کنیم دوست همکار فامیل دور اطرافیان تو کل شهر پراکنده هستند ماهم همینطوریم اتفاقا مهم نباشه حرمتو حفظ میکنن

عزیزم من مشهد زندگی میکنم قطعا این چیز ها رو می‌دونم فامیل ها دوستان و همکاران همسرم بالاخره همون تو ...

عزیزم تمام اطرافیان شما ۷۰..۸۰ نفر بیشترن؟ در برابر جمعیت خود شهر جدای از میلیون ها زائر آمارِ کمم محسوب نمیشه. به خاطر همین عجیبه واستون که چرا اخیرا اینطور شده.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

بنظرم شما بیخودی ناراحت میکنی خودتوشما سرت تو کار و زندگی خودت باشه ناراحت نمیشی

من واقعا نمی‌فهمم صحبت تونو آدم مسجد حرم واسه چی می‌ره معنویت دیگه وقتی معنویت نباشه چرا بره آدم من دردم تغییر کاربری حرم هس دیگه معنویت شو داره از دست میده ممکن هر هفته میرفتم الان... نمیشه همه بیخیال باشن مثل شما هر جا قانون قوانین داره