2777
2789
عنوان

به من میاد مادر بچه های 18 ساله باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 25 پست
کاری ندارم فقط بگو زیره رو چطوری میخوریییی متنفرم ازشششش😫😭😭😭

تو برنج میریزم ( برنج خورشتی ) اگه اون نمیتونی سیاه دانه خیلی عالیه 

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من ۵ سال بزرگترین ماشاالله دختر ۱۸ ساله داریچقدر خوب دخترت یک مامان جون داره ❤️همیشه در حسرت یک م ...

عزیزدلم ♥️ 

ولی چه فایده خودم بچگی نکردم بخاطر کارهام 

16 سالگی حامله شدم چند ماه بعدش طلاق گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

برای چی خوبه؟

خون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خونتون کجاس؟

بندر شیراز میلان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم ♥️ ولی چه فایده خودم بچگی نکردم بخاطر کارهام 16 سالگی حامله شدم چند ماه بعدش طلاق گرفتم

ای وااای من نمی‌دونستم جدا شدید

ببخشید

ما یک فامیل خیلی دور داشتیم 

این مادر دختر آنقدر هم سن و سال دیده میشدن باهم می‌گشتم با هم تیپ میزدن خیلی برام جذاب بودن 

یاد اونا افتادم شما رو دیدم

😂😂💗🩷

🥹🎀😂ایکاش لااقل ننه ی من بودی

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی