2777
2789
عنوان

به من میاد مادر بچه های 18 ساله باشم

438 بازدید | 25 پست

اگه بهم اومد هم بگید نه نمیاد تو جوانتری🫠😂

( خوشگلا من کرمپودر نهایتا سالی یبار استفاده میکنم و صورتم هر شب ماساژ میدم از ۱۷ سالگیم قند مصنوعی مصرف نمیکنم از سال ۹۸ هر ماه دارم میرم فیشیال و همیشه صورتم با آب یخ می‌شورم و آب برنج روز یك تخم‌مرغ آب‌پز میخورم و تو برنج زیره میکنم و عصر ها چند قاشق رب انگور یا چند لیوان آب انار میخورم تعریف نمیخام بکنم ولی این ها رو انجام بدید پوست عالی میشه )

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کوشولویی🎀🩷✨️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

این الان دخترته یا خودتی؟

خودم🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

این دخترته دیگه😂

ن متاسفانه 😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی کوشولویی🎀🩷✨️

😂😂💗🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واوووو ماشالا خیلی خوشگلی انگار خودت ۱۸ سالته😍من ۱۸ سالمه اینطوری نیستم بخدا😂

عزیزدلمی قشنگم ♥️♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینطوری نمیشه نظر داد باید از نزدیک دیدت بدون هیچچچ آرایشی

بیا خونه مون😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40