2777
2789
عنوان

امشب مادرشوهرم داشت رب درست میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 59 پست

رب و گوجه درست کردن کار اقایونه. 

خواستی کمک بدی همسرتو بفرست. 

نه کار شما خوبه،  نه کار جاریت. 

من نمیگم کمک نده،  کمک کن ولی اندازه باشه.  بعدشم کاری ام میکنی با خدا معامله کن. بخاطر رضای خداباشه نه رضای خلق خدا. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هرچی میکشیم از همین دل واموندمونه 

منم جاریام کمکم نمیدن اما بیشترین سهم برای اوناست مثلا مادرشوهرم رب یا ترشی چیزی درست میکنه سهم دختراش جداست اون ک هیچی

اما برادرشوهرام وقتی کارا ک تموم شد میان هرچی دوست دارن رب ترشی میبرن اما امان از روزی ک شوهرم بخواد چیزی برداره مادرشوهرم خودشو میکشه

مثل من خر نباش کمک جاری می کردم اسباب کشی می کرد کف خونشو می شستم ولی موقع اسباب کشی من کسی یه زنگ ...

بخدا من مظلومم انقد دلم واسه خودم میسوزه کاش یکم فتنه بودم کاش میتونستم از حق خودم دفاع کنم درست جواب بدم 

من سقط کردم این مادرشوهر و جاری ها بخدا نگفتن مردی یا زنده ایی

شوهرم دائم اصرار داره وگرنه دست من باشه بخاطر اینا میرم یه شهر دیگه

زیاد به حرف شوهرت گوش نده بگو کمرم درد میکنه نمیتونم خودت انجام بده

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
بخدا من مظلومم انقد دلم واسه خودم میسوزه کاش یکم فتنه بودم کاش میتونستم از حق خودم دفاع کنم درست جوا ...

مامانتم که ساده. 😑🥴🫣

میگی میام خونه تون میگه نه دخترم بمون به مادرشوهرت کمک کن. 😑😑😑🫤🫤🫤🫤🫤

خو مادرشوهر پسر داره، شوهر داره،  بسم الله کمکش کنن. 

کم میاره؟ کارگر بگیره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ماکیاولی میگه دست ازخوب بودن بردار چون هیچوقت باخوب بودن محترم نمیشی با قدرت بدست گرفتن محترم میشی

یه غمایی هست ک باهیچ غمی برابری نمیکنه ازبس که دردناکه مثل غم پدرمادر. . . مادرم جلوچشمام داره آب میشه و من کاری از دستم برنمیاد براش انجام بدم💔ی وقتای که مشغول انجام دادن کاریم یهو یادم می افته ب مادرم چقد سخت میگذره قلبم تو سینم مچاله میشه خیلی دردناکه    دلم میخواد یروز صبح بیدارشم ببینم معجزه اتفاق افتاده و حال مادرم خوب شده. . .میدونم براخدا که سخت نیست اما باید بخواد!    منتظرم خداجون  میدونم من آدم بدی ام ک گاهی ناسپاسیتو میکنم گله میکنم داد میزنم اما خودت ک از دلم خبر داری میدونی قلب هزار تیکه من دیگه توان این غمو نداشت . . .ازم بدل نگیر ، ببخش من و  و من منتظر اجابتت میمونم . . .شادم کن با معجزت ای صاحب کرم و لطف

ماکیاولی میگه دست ازخوب بودن بردار چون هیچوقت باخوب بودن محترم نمیشی با قدرت بدست گرفتن محترم میشی

چه قدرتی به دست بگیریم؟

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

من نامزد بودم خانواده شوهر رب درس کردن گفتن نیومدی کمک گفتم من بلدنیسم واقعا نم بلد نیسم 

من از اول رو ندادم بمن چه

یه غمایی هست ک باهیچ غمی برابری نمیکنه ازبس که دردناکه مثل غم پدرمادر. . . مادرم جلوچشمام داره آب میشه و من کاری از دستم برنمیاد براش انجام بدم💔ی وقتای که مشغول انجام دادن کاریم یهو یادم می افته ب مادرم چقد سخت میگذره قلبم تو سینم مچاله میشه خیلی دردناکه    دلم میخواد یروز صبح بیدارشم ببینم معجزه اتفاق افتاده و حال مادرم خوب شده. . .میدونم براخدا که سخت نیست اما باید بخواد!    منتظرم خداجون  میدونم من آدم بدی ام ک گاهی ناسپاسیتو میکنم گله میکنم داد میزنم اما خودت ک از دلم خبر داری میدونی قلب هزار تیکه من دیگه توان این غمو نداشت . . .ازم بدل نگیر ، ببخش من و  و من منتظر اجابتت میمونم . . .شادم کن با معجزت ای صاحب کرم و لطف