2777
2789
عنوان

امشب مادرشوهرم داشت رب درست میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 59 پست
مثل من خر نباش کمک جاری می کردم اسباب کشی می کرد کف خونشو می شستم ولی موقع اسباب کشی من کسی یه زنگ ...

ای گفتی من اسباب کشی کردم خواهرشوهرو مادرشوهرم گفتن مگه ما کمر داریم بریم کمک کنیم

ب شوهرم گفتم اشکالی نداره نوبت اونام میشه همه خندیدن گفتن اخه اونا حالا حالا ها اسباب کشی ندارن گفتم ولی من خدایی دارم

ب یه ماه نکشیده صابخونه مادرشوهر جوابش کرد و گفت باید تخلیه کنی قرارداد هرچی ک باشه باید تخلیه کنی

ای دلم خنک شد😁😁😁😁😁

چه قدرتی به دست بگیریم؟

اگه میخای بیشتر بدونی راجبش تو یوتیوب فایلاشو گوش بده حیلی حرفاش عالی

یه غمایی هست ک باهیچ غمی برابری نمیکنه ازبس که دردناکه مثل غم پدرمادر. . . مادرم جلوچشمام داره آب میشه و من کاری از دستم برنمیاد براش انجام بدم💔ی وقتای که مشغول انجام دادن کاریم یهو یادم می افته ب مادرم چقد سخت میگذره قلبم تو سینم مچاله میشه خیلی دردناکه    دلم میخواد یروز صبح بیدارشم ببینم معجزه اتفاق افتاده و حال مادرم خوب شده. . .میدونم براخدا که سخت نیست اما باید بخواد!    منتظرم خداجون  میدونم من آدم بدی ام ک گاهی ناسپاسیتو میکنم گله میکنم داد میزنم اما خودت ک از دلم خبر داری میدونی قلب هزار تیکه من دیگه توان این غمو نداشت . . .ازم بدل نگیر ، ببخش من و  و من منتظر اجابتت میمونم . . .شادم کن با معجزت ای صاحب کرم و لطف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای گفتی من اسباب کشی کردم خواهرشوهرو مادرشوهرم گفتن مگه ما کمر داریم بریم کمک کنیمب شوهرم گفتم اشکال ...

کمک کردی؟

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
اهههه تا ابد و یک روز حق

عزیزم دیگه کمک نکن شوهرتم گف هربار ی بهانه بیار اما مستقیم نگو نمیرم ک حساس نشه

خودت و جسمت ازهرچیزی مهمتره 

یه غمایی هست ک باهیچ غمی برابری نمیکنه ازبس که دردناکه مثل غم پدرمادر. . . مادرم جلوچشمام داره آب میشه و من کاری از دستم برنمیاد براش انجام بدم💔ی وقتای که مشغول انجام دادن کاریم یهو یادم می افته ب مادرم چقد سخت میگذره قلبم تو سینم مچاله میشه خیلی دردناکه    دلم میخواد یروز صبح بیدارشم ببینم معجزه اتفاق افتاده و حال مادرم خوب شده. . .میدونم براخدا که سخت نیست اما باید بخواد!    منتظرم خداجون  میدونم من آدم بدی ام ک گاهی ناسپاسیتو میکنم گله میکنم داد میزنم اما خودت ک از دلم خبر داری میدونی قلب هزار تیکه من دیگه توان این غمو نداشت . . .ازم بدل نگیر ، ببخش من و  و من منتظر اجابتت میمونم . . .شادم کن با معجزت ای صاحب کرم و لطف

بچه که سقط کردی تو خونه‌ات استراحت کردی؟

نه بخدا انقد بی کس بودم اینجا یه روز از صبح تا خود شب بخطر درد گریه میکردم مادرم زنگ زد گریه میکرد بخاطر گفت تاکسی میگیرم پدر و برادرت خونه نیستن خودم میام دنبالت قبول نکردم گفتم بیای هم من نمیام حالم خوبه الکی میگفتم آخرش از درد رفتم خونه مادرم یه هفته از درد خواب نداشتم

عزیزم دیگه کمک نکن شوهرتم گف هربار ی بهانه بیار اما مستقیم نگو نمیرم ک حساس نشهخودت و جسمت ازهرچیزی ...

شوهرم میدونه بیزارم ازشون ولی خب بهش حق میدم دلش میخواد مادرش و زنش باهم مهربون باشن

شوهرم میدونه بیزارم ازشون ولی خب بهش حق میدم دلش میخواد مادرش و زنش باهم مهربون باشن

نگا مهربون باش اما ازحقت نگذر،ازخودگذشتگی نکن ،اینافرق دارن

خب شوهرت ناراحت شده نمیری کمک،مگه اون به پدرمادر تو کمک میکنه،خیلی ناراحته مادرشهر خودش بره کمک چرا ازتون مایه می‌ذاره

منم سالها کار کردم آخرشم خونه ش دستم درماتیت تماسی گرفت نشستم سر جام