2777
2789
عنوان

امشب مادرشوهرم داشت رب درست میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلم اینه کلا خودم فراموش کردم بین شوهر و خانوادش

اشکال نداره اما دیگه ادامه نده الانم ک متوجه شدی عالی .بوس بهت مواظب تنت باش مواظب روحت باش 

یه غمایی هست ک باهیچ غمی برابری نمیکنه ازبس که دردناکه مثل غم پدرمادر. . . مادرم جلوچشمام داره آب میشه و من کاری از دستم برنمیاد براش انجام بدم💔ی وقتای که مشغول انجام دادن کاریم یهو یادم می افته ب مادرم چقد سخت میگذره قلبم تو سینم مچاله میشه خیلی دردناکه    دلم میخواد یروز صبح بیدارشم ببینم معجزه اتفاق افتاده و حال مادرم خوب شده. . .میدونم براخدا که سخت نیست اما باید بخواد!    منتظرم خداجون  میدونم من آدم بدی ام ک گاهی ناسپاسیتو میکنم گله میکنم داد میزنم اما خودت ک از دلم خبر داری میدونی قلب هزار تیکه من دیگه توان این غمو نداشت . . .ازم بدل نگیر ، ببخش من و  و من منتظر اجابتت میمونم . . .شادم کن با معجزت ای صاحب کرم و لطف

دور از جونت.اشکال نداره.اینا تجربه میشه.ما هم از اینکارا کردیم و بعدا فهمیدیم اشتباه کردیم.جاری بزرگ ...

نه همه میگن از اوش همین بود کلا از اوش خودشو زیاد تو جمعشون نگرفت برعکس شوهرشو برد سمت خانواده خودش 

اهه از بی عقلی خودم

خودت بی اهمیت باش لباس میدم اتو کنی بسوزون،ظرف شستنی بگو حساسیت دارم بدون دستکش نمشورم نشور

به آب زیاد دست نزن واسه خودت ارزش قائل شو

الان خودتو بزن به کمردرد ومچ درد تا دست از سرت بردارن

همه هستن نرو یه مدت طولانی تا کار نکنی 

شوهرم میدونه بیزارم ازشون ولی خب بهش حق میدم دلش میخواد مادرش و زنش باهم مهربون باشن

حق نده بهش.اون دلش میخواد از شما هزینه کنه برای بهبود رابطه ها.شوهر منم اینطوری بود.از من هزینه میکرد خودشو می کشید کنار.بعدها فهمیدم.اگر میخواد رابطه ها بهتر باشه باید کاری کنه هر دو طرف راضی باشن.نه اینکه فقط یک طرف

دوستان راست گفتن.وانمود کن کمردرد گرفتی.وگرنه ۴ روز دیگه ۲۰ کیلو سبزی میخره.ترشی و شور میندازه و هر کاری که شد میشه وظیفه شما و اگر نری متهم میشی به بی معرفتی.

محکم و قوی باش.اصلا حتی ناراحتم شدن اهمیت نده.براشون عادی میشه.مهم خودتی که بعدا خودتو سرزنش نکنی

نه بخدا انقد بی کس بودم اینجا یه روز از صبح تا خود شب بخطر درد گریه میکردم مادرم زنگ زد گریه میکرد ب ...

عزیزم بی کس چرا؟  مگه شوهرت نبود؟ 

چون یک سال ازدواج کردی میگم مردارو باید یادشون داد تا نگی متوجه نمیشن شما موقع سقط باید میموندی خونه درداتم شوهرت میدید کار خونه هم نمیکردی غذا نمیپختی تا شوهرت قدر شمارو بدونه نازتو بخره نه این که نفهمه شما چطور دردتو تحمل کردی. موقع پریود هم دور دلت پارچه ببند بگو درد دارم مثلا یه درخواست جوشانده چیزی داشته باش ازش بگو عزیزم ببخشید من خیلی این ماه دلم درد میکنه میشه لطفا برام اینو بیاری اونو بیاری ازش کار بکش تا قدر خانم خونه رو بدونه هی نگه برو فلان کار برای مامانم بکن شوهر منم اوایل نامزدی مثل شوهر شما بود الان نیست. مثلا موقع پری زنگ بزن بگو عزیزم ببخشید خیلی حالم بده شرمنده نتونستم غذا درست کنم خودش یه فکری میکنه یا میخره یا میپزه.

الانم بگو کمرم درد میکنه موقع ناهار یا شام غذا ساده بپز اگه دلیل پرسید بگو رفتم گوجه کمک مامانت تنها بودم کسی کمکم نکرد جاری کمک نکرد کمرم خیلی درد میکنه 😔 از مامانش چیزی نگو. بعد زیاد استراحت کن کم کار کن دیگه موقع پختن نمیگه برو کمک همش کمرتو بگیر

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
باش انقد که مادرم گفت برو برو حالم از خودم بهم زد

حالا اشکال نداره که رفتی در حد توانت کار کن کمی که گوجه شستی یا خورد کردی همون که خسته شدی پاشو بگو بقیه شو نمیتونم. رفتی داخل دیگه به چیزه دیگه دست نزن بشین

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.