2777
2789
حتما حتما تست کن و نوت پایانی نشون میده ماندگاری چقدره نوت میانی پخش بو رو معلوم میکنه

عزیزم میشه ی عطر دخترونه بهم معرفی کنیی

خنک باشه و بوی تمیزی بده 

قبلا یارا نارنجی خریدم یکی گفت چقدر تنده بوش عطر باید اروم باشه دلم رو زد🥲🥲

مای وی ام داشتم 

ی عطرم واسه زمستون 

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

عزیزم میشه ی عطر دخترونه بهم معرفی کنییخنک باشه و بوی تمیزی بده قبلا یارا نارنجی خریدم یکی گفت چقدر ...

هم مای وی هم یارا خیلی تند هستن

عطرهای خنک موندگاری کم دارن پس بهتره بری سراغ نوت های گلی و میوه ای 

الیزابت اردن پارسال یه ورژن جدید گرین تی رو پابلیش کرد کوکونات بریز خیلی لطیف و مطبوعه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم مای وی هم یارا خیلی تند هستنعطرهای خنک موندگاری کم دارن پس بهتره بری سراغ نوت های گلی و میوه ای ا ...

مررسی عزیزم

عطری که بوی خنکی و دریا و تمیزی بده چی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

گرمی ۱۵ تومن؟من ۳۵ خریدم

اره عزیزم گرمی 15 خیلی قیمتشون خوب منی خودم قبول گرون میخریدم ولی از وقتی اینجا را پیدا کردم همش ازشون خرید میکنم کیفیت عطرآگین عالی عالی موندگار خوبه 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

اره عزیزم گرمی 15 خیلی قیمتشون خوب منی خودم قبول گرون میخریدم ولی از وقتی اینجا را پیدا کردم همش ازش ...

شماره تماس یا ایدی ندارن بهم بدین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لجند استفاده میکنم بوش عالیه 

بادی اسپلش هم از برند مای استفاده میکنم از نوع شاین دارش خیلی خوبه 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

شماره تماس یا ایدی ندارن بهم بدین

برات میگیرم فردا بهت میدم عزیزم چون خودم فردا میخوام برم از مغازه شون عطر بگیرم 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم