2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنل رو بذار برای بالای چهل سال

چرا عزیزم؟

رایحه اش چطوری؟ 

میخوام ی چی باشه ک پخش بو و ماندگاری زیادی داشته باشه و شیرین و خنک باشه

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

چرا عزیزم؟رایحه اش چطوری؟ میخوام ی چی باشه ک پخش بو و ماندگاری زیادی داشته باشه و شیرین و خنک باشه

شنل خنک نیست 

فیک زیاد داره 

برای پخش بو زیاد مای وی رو امتحان کن که از شنل خنک تره و پخش بود در حد لالیگا داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من عطر چنل شانس یا عطر یارا میزنم گرمی 15 میزنم اگر می‌خوای آدرس بدم توهم برو از اونجا بگیر البته اگ ...

گرمی ۱۵ تومن؟

من ۳۵ خریدم

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

شنل خنک نیست فیک زیاد داره برای پخش بو زیاد مای وی رو امتحان کن که از شنل خنک تره و پخش بود در حد لا ...

مرسی عزیزم اگه بازم عطر خوب میشناسی بگو میخوام همه رو امتحان کنم😂😍

ی سری اعتقاد دارن همیشه ی عطر خاص استفاده کنن اما من هر لباسم بوی ی عطر رو میده مثل رمان ها عطر مشخصی ندارم 😂😂

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

مرسی عزیزم اگه بازم عطر خوب میشناسی بگو میخوام همه رو امتحان کنم😂😍ی سری اعتقاد دارن همیشه ی عطر خا ...

حتما حتما تست کن 

و نوت پایانی نشون میده ماندگاری چقدره 

نوت میانی پخش بو رو معلوم میکنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

حتما حتما تست کن و نوت پایانی نشون میده ماندگاری چقدره نوت میانی پخش بو رو معلوم میکنه

چطوری اینا رو بدونم کدوم نوت

حتما امتحان میکنم عزیزم😍