2777
2789
عنوان

قلبمو عمل کردم 😭

1019 بازدید | 99 پست

سلام میخواستم باهاتون درد و دل کنم شاید شما راحتی داشتید. راستش وقتی نوزاد بودم بهم گفتن رگ های قلبم جابه جاس دو ماه بستری شدم و خوب نشدم  دکترای همدان گفتن امیدی بهم نیست ما رفتیم تهران اونجا عملم کردن اما باز خوب نشدم رفتیم مشهد و من شفا گرفتم و حتی دکترم بعد این اتفاق بلیط مشهد گرفت چون میگفتن خوب نمیشم اما من الان ۱۷ سالم شده و تمام بدنم بر از بخیه است وسط سینه هام گودی داره و کمرم یه رد بخیه بزرگه خجالت میکشم لباس باز بپوشم  یا برم استخر مامانمم میگه بخاطر این بخیه ها و عملت هیچکس باهات عروسی نمیکنه و بیوه میشی حتی پارسال پسر خالم میخواست منو بگیره اما خالم جلوی مامانم گفت که اون دَرزُ دورزیه به فارسی یعنی پاره پارست من اینو تازه فهمیدم که اینجور گفته چون مامانم به من نگفته بود به نظرتون منو هیچکس نمیگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چه چیزا فکر میکنه مامانت و خالت 

پسر هم احمق باید باشه بخاطر رد بخیه که دست خودت نبوده و مجبور بودی نیاد بگیرتت

همون بهتره نگیره تا وقتی شخصیت و اخلاقتو ندیده

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

راستش وقتی حرف خالم رو شنیدم قلبم مچاله شده 😭

خالت چرت و پرت زیاد گفته

بدون لایق بهترین هایی نه ادمایی مثل خالت که 

بعد ازدواج با پسرش هزاران چرت و پرت دیگه بگه

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

چه حرفا میزنی دختر 

متاسفم برای اون مادرت 

شما یه مشکل جسمی داشتی ک حل‌شده،  این مملکت  ادمایی داره با مشکلات روانی ک صد سال دیگه هک درمان نمیشن

کسی هم گفت پاره پوره هستی درست جوابشو بده حتی اگه مادرت هست 

انشالله خدا یک مرد درست سر راحت بذاره ،    ادم نرمال کار به شخصیت و باطن و رفتار داره ،  ن اینکه بدنت رو بیاد چک کنه 

اینارو به مادرتم بگو  شاید بفهمه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

چرا صد در صد میگیره البته کسی میاد برخورد خانواده و خودت مهمه. زیاد این جای بخیه ها رو بزرگش نکنین. باید بدونه طرف ولی اینجور نیست که فاجعه باشه. چیز خاصی نیست.