2777
2789
عنوان

قلبمو عمل کردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 99 پست
چرا آرزوی مرگت میکنه؟!! 🖤این تاپیکت رو بهش نشون بده تا پست هارو بخونه خودش خجالت بکشه و تغییر رویه ...

تو خونه جوری باهام رفتار میکنه انگار اضافه م همش میگه چرا هیچ کس نمیگیرتت یا باید بمیری یا از اینجا بری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکل دیگه ندارم چند ماه پیش بود که برای چکاب رفتم و گفت خوبه

خب پس خوشحالم که خوب شدی

الان که فرصت زندگی بهت داده شدع و سالمی روی خودت کار کن

هیچ چیز مهم تر از خودت نیست

چن سالته؟ 

دوست داشتی نگو

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

بخیه ها خیلی بزرگن بخصوص گودی وست سینه هام

خب بزرگ باشن. اصلا مهم نیست. آدم حسابی باشه و دوستت داشته باشه کار به این چیزا نداره

من دوستی دارم که پیشونیش کامل تو افتاده و مشکل داره تو بچگی افتاده جمجمه نرم بوده کاملا تو افتاده و مشخصه ازدواج کرده و دو تا بچه داره

چه بدجنسه پدر چی میگن؟ خواهر برادر نداری؟

بابام که اصلا کاری به کارم ندارم فقط بهم گیر میده کجا میری کجا میای خیلی وقته که تو این خونه جا ندارم از صبح تا شب مامانم فشم میده داداشم ۲ سالشه

۱۷ سالمه

اوه کوچیکی که

هنوز خیلی مونده

اتفاقا بهترین سنی هستی که رو خودت کار کنی درس بخونی هنر یاد بگیری

خودتو هم دوست داشته باش این مهم تره

برای تقویت مغز هم برنامه دارم که انجام میدم خواستی به تو هم میگم

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)