2777
2789
عنوان

قلبمو عمل کردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 99 پست

وقتی مادر و خاله ات فرهنگشون اینجوری آدم چی بگه

ناراحت نباش دختر من ۱۷ سالشه فقط به این فکر میکنه که درس بخونه و یه زن مستقل باشه،به آینده روشنت فکر کن اگه کسی تو رو دوست داشته باشه به این چیزها فکر نمیکنه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما آخه بهم گفت شاید دوباره قلبت مشکل پیدا کنه

الهی بمیرم 

ببین کلا

اگه کسی شمارو از ته دل دوست داشته باشه

هیچ عیب و نقصی از شما ب چشمش نمیاد حتی این مشکلی که دارید

تازه کلی هم مراقبت ازتون میکنه

راستش هر خواستگاری که میشنوه عمل کردم میره

خب اینطوری بهتره که برن 

تا اینکه بعد ازدواج بخاطر اون مشکلی که دست خودت نبوده 

بهت اسیب بزنن

الان قلبت خوبه؟ 

مشکل دیگه ای نداری؟ 

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

راستش وقتی حرف خالم رو شنیدم قلبم مچاله شده 😭

یکیو میشناسم بیماری پوستی داره و ازدواج کرده و سه تا بچه ام داره

اصلا به این حرفا نیست 

ممکنه مجبور باشی از ایده آلت کمی فاصله بگیری ولی نشد نداره

عزیز دلم😍.....منم دستم از مچ تا بالای دستم  تا بازو رد بخیست..جاش هم زشته ....بخاطر تصادف و دوبار جراحی.....بعد تو خواستگاری به همسرم گفتم اونم مشکلی نداشت...الانم ۱۵ ساله ازدواج کردم براش عادیه.....اعتماد به نفس داشته باش بابا....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

تو فکر کنم خدارو دست کم گرفتی.....کافیه اراده کنه تو قسمت کسی بشی نه کاری به بخیه داره ،نه قلب و نه هیچی ....فقط میگه میخوامش ....

امیدوارم ک در بهترین فرصت وموقعیت به بهترینها برسی .....اگه به خدا توکل کنی، اعتماد به نفست را از دست ندی و راضی باشی ب رضای خدابی شک همیشه خوشحال و خوشبختی ....

وقتی مادر و خاله ات فرهنگشون اینجوری آدم چی بگهناراحت نباش دختر من ۱۷ سالشه فقط به این فکر میکنه که ...

اخه فقط اونا نیست هرکسی که باهاش بحثم مییشه به من تیکه میندازه حتی یبار مامانم گفت کاش اونجا میمردی

اخه فقط اونا نیست هرکسی که باهاش بحثم مییشه به من تیکه میندازه حتی یبار مامانم گفت کاش اونجا میمردی

فقط میتونم بگم برا مادرت متاسفم اگه جای مادرت بودم جوابی به اونها میدادم که تا آخر عمر دهنهای گشادش رو ببندند

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
خب اینطوری بهتره که برن تا اینکه بعد ازدواج بخاطر اون مشکلی که دست خودت نبوده بهت اسیب بزننالان قلبت ...

نه مشکل دیگه ندارم چند ماه پیش بود که برای چکاب رفتم و گفت خوبه

ولی واسه ازدواج سنت خیلی کمه....درستو بخون به جایی برسی و مستقل بشی....اونموقع ادم های سطح بالاترو بافرهنگتر سر راحت قرار میگیرن 

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

چرا آرزوی مرگت میکنه؟!! 🖤

این تاپیکت رو بهش نشون بده تا پست هارو بخونه خودش خجالت بکشه و تغییر رویه بده 

اسم خودشو گذاشته مادر 😳😏💀