سلام میخواستم باهاتون درد و دل کنم شاید شما راحتی داشتید. راستش وقتی نوزاد بودم بهم گفتن رگ های قلبم جابه جاس دو ماه بستری شدم و خوب نشدم دکترای همدان گفتن امیدی بهم نیست ما رفتیم تهران اونجا عملم کردن اما باز خوب نشدم رفتیم مشهد و من شفا گرفتم و حتی دکترم بعد این اتفاق بلیط مشهد گرفت چون میگفتن خوب نمیشم اما من الان ۱۷ سالم شده و تمام بدنم بر از بخیه است وسط سینه هام گودی داره و کمرم یه رد بخیه بزرگه خجالت میکشم لباس باز بپوشم یا برم استخر مامانمم میگه بخاطر این بخیه ها و عملت هیچکس باهات عروسی نمیکنه و بیوه میشی حتی پارسال پسر خالم میخواست منو بگیره اما خالم جلوی مامانم گفت که اون دَرزُ دورزیه به فارسی یعنی پاره پارست من اینو تازه فهمیدم که اینجور گفته چون مامانم به من نگفته بود به نظرتون منو هیچکس نمیگیره
ناراحت نباش دختر من ۱۷ سالشه فقط به این فکر میکنه که درس بخونه و یه زن مستقل باشه،به آینده روشنت فکر کن اگه کسی تو رو دوست داشته باشه به این چیزها فکر نمیکنه
ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیز دلم😍.....منم دستم از مچ تا بالای دستم تا بازو رد بخیست..جاش هم زشته ....بخاطر تصادف و دوبار جراحی.....بعد تو خواستگاری به همسرم گفتم اونم مشکلی نداشت...الانم ۱۵ ساله ازدواج کردم براش عادیه.....اعتماد به نفس داشته باش بابا....
دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛
تو فکر کنم خدارو دست کم گرفتی.....کافیه اراده کنه تو قسمت کسی بشی نه کاری به بخیه داره ،نه قلب و نه هیچی ....فقط میگه میخوامش ....
امیدوارم ک در بهترین فرصت وموقعیت به بهترینها برسی .....اگه به خدا توکل کنی، اعتماد به نفست را از دست ندی و راضی باشی ب رضای خدابی شک همیشه خوشحال و خوشبختی ....