2777
2789
عنوان

آدم بی فرهنگ

862 بازدید | 51 پست

امروز یازده روز از عید میگذره من تا ۴ عید تو خونم نشستم بعدش رفتم شهر خودم دیدن خانوادم تا شیشم برگشتم خواهر شوهر بیشعورم نکرد پیش برادرش بیاد ازش متنفرم. شوهرم واقعا ناراحت. قابل توجه که دو تا جاریم از ی هفته قبل عید میرن شهرشون تا بعد سیزدهم برمیگردن من هرسال خونمم دیشب مادرشوهرم برگشت گفت از سال بعد باید بمونین گوه میخورین میرین شوهراتون چ گناهی کردن دلم میخواست جفت پا برم تو دهنش شوهرمم میگه این بنده خدا که خونش نشسته جایم میره با من میره بر میگرده. اول ادب به دخترت یاد بده نکرد بیا خونه من مادرشوهرم گفت شما نبودین بیاد.چرا شما نرفتین. 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

امسال سعی کردم حاضر جوابی بزارم کنار الان دارم میترکم کاش بهش میگفتممممم 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه وظیفه خواهرشوهرت نبوده بیاد برا شوهرت پخت و پز کنه .

دوم مادرشوهرت خیلی بی ادبه

سوم هر کار جاریات کرد شما که نباید بکنی

چهارم باهم برید چه کاریه   

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
امسال سعی کردم حاضر جوابی بزارم کنار الان دارم میترکم کاش بهش میگفتممممم 

کار درستی کردی حاضرجوابی نکردی به جاش شوهرت پشتت رو گرفت

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^

خوب راست میگن

وقتی نبودی خواهرشوهرت بیاد چیکار😕😕😕😕

اگه میومد الان میگفتی من نبودم و اومده

ضمنا مادرشوهرت خیلی بی ادبه

خوب کردی که جوابش رو نمیدی

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

فحشت داد هیچی نگفتی😫

حداقل باید میگفتی مودب باش چه طرز حرف زدنه بعدم مکان رو ترک میکردی تا بیاد عذر خواهی کنه😑

والا من برنمیتابم کسی درشت بگه بهم😏

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚