2821
2789

سلام خانما صبحتون بخیر

خانما من الان نزدیک به یک ساله لکه بینی بعد از رابطه دارم سه تا دکتر عوض کردم تست پاپ اسمیر دادم سونو واژینال دادم چکاپ کامل دادم هیچ مشکلی ندارم فقط دکترا میگن دیواره ی رحمت ضعیفه

دارو و پماد های واژینال دادن استفاده کردم هیچی به هیچی

به نظرتون چیکار کنم کلافه شدم شوهرم سرم غر میزنه میگه تو چرا خوب نمیشی ، کسی بوده این مشکلو داشته باشه ممنون میشم کمکم کنید

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیز دلم من هم رابطه دارم البته بگم که ۹ ماه پیش عقد کردم و خوب باید بهت بگم که بعضی موقعها توی رابطه بعد از اتمامش لک میبینم خون میبینم با اینکه آزمایش و اینا همه چی دادم هیچی نیست نمیدونم فقط بعضی موقعها که رابطه خشن باشه یا چی اینجوری میشه خون میاد

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

زخم دهانه رحم یا التهاب نداشتی؟

نه اصلأ

سه تا دکتر رفتم معاینه کردن گفتن نه زخم دارم نه چیزی

خیلی اذیت میشم کلافه شدم هرروز هم لباس زیر عوض میکنم بهداشتو رعایت میکنم اما هیچی به هیچی

تو نت زدم نوشته بود تزریق عسل خیلی خوبه به نظرت امتحان کنم ؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

خشکی نداری؟! احساس سوزش اینا نداری موقع راب طه؟

دوستان درخواست ندید !!!به اسم زن درخواست میدید ؟! خانمای محترم اگر سوالی از من دارید توی همون تاپیکی که نظر دادم سوالتون بپرسید

سوزش داشته باشه عفونت داره

نه ،خشکی واژن داره در اون صورت ، ژل روان کننده بر پایه آب میده دکتر ، و علتش هم هورمونیه

دوستان درخواست ندید !!!به اسم زن درخواست میدید ؟! خانمای محترم اگر سوالی از من دارید توی همون تاپیکی که نظر دادم سوالتون بپرسید

ویتامین ای بخور و اگر مشکل هورمونی( بهم ریختگی هورمونی یا پرولاکتین بالا ) نداری هرروز عرق رازیانه بخور تا تنظیم بشه... ویتامین ای من میخورم برا افزایش ضخامت واژن و رحم. چون سابقه اتروفی واژن دارم