2777
2789
عنوان

آدم بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 51 پست
آخه ديشب يكى مى گفت مادرشوهرم من رو شست و پهن كرد بعد كه ماجرا رو  تعريف كرد  همه گفتن تو ...

خوندم نخودی میگی بخدا لال شم من اگ باهاش اینجوری کل کل کنم تو نمیدونی چه smsبهم میده

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
الهي خدا نسل هرچي مادرشوهر پررو نفهم بيشعور بي وجدانه از رو زمين برداره

😭یعنی منم اینطوری میشم اگه بچه دارشم. همه میگن بزار مادرشی اینا همه از رو علاقه است

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جودی متوجه شدین که جو نی نی سایت خیلی عوض شده توهین و تحقیر خیلی زیاد شده بین کاربرا . استارتر جون ش ...

میدونم ولی من سعی میکنم بیشتر خواننده باشم تا تایپیک بزارم خودت نگاه کن 

عید دیدنی نیومد خواهرشوهرم خونمون.پخت وپز چی؟؟؟من وشوهرم سه روز رفتیم شهرم برگشتیم  

خب نیاد مگه فرد مهمیه که خودتونو ناراحت میکنید عزیزم

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (: