2777
2789
عنوان

آدم بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 51 پست
اول اینکه وظیفه خواهرشوهرت نبوده بیاد برا شوهرت پخت و پز کنه . دوم مادرشوهرت خیلی بی ادبه سوم هر ک ...

عید دیدنی نیومد خواهرشوهرم خونمون.پخت وپز چی؟؟؟من وشوهرم سه روز رفتیم شهرم برگشتیم 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
امروز همه از درخت ادب بالا ميرن.چطور يه خانم سن و سال داره ازين كلمات استفاده ميكنه😒

جودی متوجه شدین که جو نی نی سایت خیلی عوض شده توهین و تحقیر خیلی زیاد شده بین کاربرا . استارتر جون شرمنده منظورم با شما نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوه خورده..؟!!!!!!!!!!!!111  .. چ بی تربیت.. خجالت نمیکشن از سنشون...

بعد این همه سال زندگی ب چی رسیدن واقعا...!!!!!!

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
خوب شوهرت جواب داده ديگه از چى ناراحتى 

گوه خورده؟؟چرا من چرا جلو اون دوتا جرات نداره بگه

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
گوه خورده..؟!!!!!!!!!!!!111   .. چ بی تربیت.. خجالت نمیکشن از سنشون... احترام خودشونم نگه نمید ...

من از همین ناراحتم

وای چه بی ادبه مادرشوهرت😐

میگفتی اگه خوردنی بود تو الان اینجا نبودی😓

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
امروز همه از درخت ادب بالا ميرن.چطور يه خانم سن و سال داره ازين كلمات استفاده ميكنه😒

حاضرم قسم بخورم گفت. به نوهاش میگه سگ زاییده خیلی حرف زشتی 

درسته من بچه ندارم ولی به بچه منم میگه دیگه حتما چرا نمیگه پدرسگ؟؟؟چون بچه خودش وای خدا دلم اتبش

وای چه بی ادبه مادرشوهرت😐 میگفتی اگه خوردنی بود تو الان اینجا نبودی😓

خستم. شوهرمو میپرستم ولی بعضی اوقات بخاطر مامانش کلش میخورم ببشتر اوقات میگه ولش کن خودشم جوابشو نمیده

چرا خب

ن بابا یکی از کاربرا بود.. داشت دل میسوزوند گفت الهی من بمیرم و ... من گفتم خدا نکنه بمیری عزیزم.. 

برگشت گفت متاسفم از این همه تهاجم بی فرهنگی  

(البته خیال کرد من منظورم اینه که چون استاتر مرد بود این حرفو زدم ولی من اصلا از کلمه مرد هم استفاد نکردم. کلا منظورم این بود سر همچین چیزایی 

چرا بمیری.. کلا خوشم نمیاد وقتی میگن الهی بمیرم من..)

خستم. شوهرمو میپرستم ولی بعضی اوقات بخاطر مامانش کلش میخورم ببشتر اوقات میگه ولش کن خودشم جوابشو نمی ...

بی تربیت دیگه عزیزم.. خداروشکر که شوهرت فهمیده است.