امروز یازده روز از عید میگذره من تا ۴ عید تو خونم نشستم بعدش رفتم شهر خودم دیدن خانوادم تا شیشم برگشتم خواهر شوهر بیشعورم نکرد پیش برادرش بیاد ازش متنفرم. شوهرم واقعا ناراحت. قابل توجه که دو تا جاریم از ی هفته قبل عید میرن شهرشون تا بعد سیزدهم برمیگردن من هرسال خونمم دیشب مادرشوهرم برگشت گفت از سال بعد باید بمونین گوه میخورین میرین شوهراتون چ گناهی کردن دلم میخواست جفت پا برم تو دهنش شوهرمم میگه این بنده خدا که خونش نشسته جایم میره با من میره بر میگرده. اول ادب به دخترت یاد بده نکرد بیا خونه من مادرشوهرم گفت شما نبودین بیاد.چرا شما نرفتین.
من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
فحشت داد هیچی نگفتی😫 حداقل باید میگفتی مودب باش چه طرز حرف زدنه بعدم مکان رو ترک میکردی تا بیاد عذ ...
به جدم قسم گفت گوه میخورن رو صحبتش با شوهرم بود من اصن ادم حساب نکرد هیچ وقت قسم نمیخورم زور میاد حرفو کسی باور نمیکنه مگه من مریضممم دروغ بگم بسوزه پدر غریبی غربت نشینی
من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
حالا چه اصرارى دارين به اين رفت و آمداى عيد من كه اصلا اعتقادى ندارم اين بياد و من برم اون اول بياد ...
من اصرار ندارم ولی وقت تولد میشه مادرشوهرم زنگ میزنه تولد دختر خواهرت جم شین طلا بخرین یا زنگ میزنه تولد پدرشوهرت پول بدین وووووووو خستم کردن خواهرشوهرم سه سال نگفته تو بیا خونمون شوهرش رفت کربلا وسیله فرستاد برا شوهر شیرینی بپز چی بگم من بی ادب چقد از زیرش رد شم بگم نه نمیشه نمیتونم
شیش ماه نرفتم هیچ وقت عادت ندارم حرف ببرم تو خانواده خودم سری اخر مادرشوهرم بهم کلی توهین کرد به پدرم گفتم پشتم ایستاد باهاشون کات کردم شوهرمم پشتم بود دلم سوخت بعد شیش ماه بخاطر اقایی دعوتش کردم الان باز شروع کرد