2777
2789
عنوان

آدم بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 51 پست
خوب راست میگن وقتی نبودی خواهرشوهرت بیاد چیکار😕😕😕😕 اگه میومد الان میگفتی من نبودم و اومده ضمن ...

تا چهارم عید خونم نشسته بودم یه روز نبودم از شبشم باز بوووووودم تا الان نیومده  سه سال ازدواج کردم هنوز منو پاگشا نکرد هنوز نگفته برم خونش

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

همین ک شوهرت پشتته عالیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فحشت داد هیچی نگفتی😫 حداقل باید میگفتی مودب باش چه طرز حرف زدنه بعدم مکان رو ترک میکردی تا بیاد عذ ...

به جدم قسم گفت گوه میخورن رو صحبتش با شوهرم بود من اصن ادم حساب نکرد هیچ وقت قسم نمیخورم زور میاد حرفو کسی باور نمیکنه مگه من مریضممم دروغ بگم بسوزه پدر غریبی غربت نشینی

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
به جدم قسم گفت گوه میخورن رو صحبتش با شوهرم بود من اصن ادم حساب نکرد هیچ وقت قسم نمیخورم زور میاد حر ...

قطع رابطه کن سنگین تری حداقل احترامت سرجاشه

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
حالا چه اصرارى دارين به اين رفت و آمداى عيد من كه اصلا اعتقادى ندارم اين بياد و من برم اون اول بياد ...

من اصرار ندارم ولی وقت تولد میشه مادرشوهرم زنگ میزنه تولد دختر خواهرت جم شین طلا بخرین یا زنگ میزنه تولد پدرشوهرت پول بدین وووووووو خستم کردن خواهرشوهرم سه سال نگفته تو بیا خونمون شوهرش رفت کربلا وسیله فرستاد برا شوهر شیرینی بپز چی بگم من بی ادب چقد از زیرش رد شم بگم نه نمیشه نمیتونم

قطع رابطه کن سنگین تری حداقل احترامت سرجاشه

شیش ماه نرفتم هیچ وقت عادت ندارم حرف ببرم تو خانواده خودم سری اخر مادرشوهرم بهم کلی توهین کرد به پدرم گفتم پشتم ایستاد باهاشون کات کردم شوهرمم پشتم بود دلم سوخت بعد شیش ماه بخاطر اقایی دعوتش کردم الان باز شروع کرد

[QUOTE=56292044]همین ک شوهرت پشتته عالیه[/QU

یجاهی اتیش میگیری که هیچی دلتو خنک نمیکنه

شیش ماه نرفتم هیچ وقت عادت ندارم حرف ببرم تو خانواده خودم سری اخر مادرشوهرم بهم کلی توهین کرد به پدر ...

لایق احترام نیست ولش کن 

دیگه همسرتم میدونه خانواده خودش  و مادرش مقصرن 

راحت قطع ارتباط کن دلتم نسوزه 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
ن بابا یکی از کاربرا بود.. داشت دل میسوزوند گفت الهی من بمیرم و ... من گفتم خدا نکنه بمیری عزیزم..&n ...

چ بی ادب

لایق احترام نیست ولش کن  دیگه همسرتم میدونه خانواده خودش  و مادرش مقصرن  راحت قطع ا ...

میدونی خیلی تلاش کردم دیگه جواب ندم ولی خودش باز شروع کرد

وای چه بی ادبه مادرشوهرت😐 میگفتی اگه خوردنی بود تو الان اینجا نبودی😓

فقط بخاطر شوهرم ولی اومدم تو ماشین از ته دلم گریه کردم 

چ بی ادب

من شاخ درآوردم این چرا اینطوری حرف میزنه گفتم دستت درد نکنه واقعا.  ..خیلی جلو خودمو گرفتم مثل خودش جوب ندم

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
من شاخ درآوردم این چرا اینطوری حرف میزنه گفتم دستت درد نکنه واقعا.    ..خیلی جلو خودمو گرف ...

بعضی اوقات فقط میخوام برررم پیش خانوادم هرچیم که پیش شوهرم درد ودل کنم بازم خانوادشن