2777
2789
عنوان

سندروم داون و جواب آنومالی

89 بازدید | 9 پست

سلام 

من جواب nt و سونو آنومالی و غربالگری اولم خوب بود

ولی تو آزمایش دوم خطر ریسک رو ۱ به ۵۷۷ زده دکتر گفت برم با یه متخصص پریاتولوژی مشورت کنم فردا نوبت دارم ولی خیلی استرس دارم😢

۳۲ سالمه، بچه اوله و همسرم پسرخاله مامانمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم ان شالله که چیزی نیست برای آرامشت دعا میکنم😍چون از سقط قانونی هم گذشته چرا انقدر استرس به ...

آره گذشته🥲 آخه من ۱۶هفته آزمایش دادم و این هفته جوابش اومد اگه سلفری هم بدم حداقل ۲هفته زمان میبره

تو نی نی سایت خوندم اونایی که از سقط قانونیشون گذشته میرم به یه ماما پول میدن تا کیسه آبشون پاره بشه و بتونن زایمان زودرس کنن

آره گذشته🥲 آخه من ۱۶هفته آزمایش دادم و این هفته جوابش اومد اگه سلفری هم بدم حداقل ۲هفته زمان میبرهت ...

نه گلم اینکارو نکن

بسپار به خدا خدای نکرده چیزیت میشه خطرناکم هست

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

آره گذشته🥲 آخه من ۱۶هفته آزمایش دادم و این هفته جوابش اومد اگه سلفری هم بدم حداقل ۲هفته زمان میبرهت ...

قربونت برم همین استرس کلی برات بده اگه بچه چیزیش نباشه ممکنه با این استرس خدایی نکرده چیزیش بشه 

دکترا هم معمولا بیشتر استرس میدن به آدم تا آرامش 

بعدم این سونو ان تی هم خیلی نمیشه بهش استناد کرد چون احتمال خطا توش خیلی زیاده همین دکترا خودشون همینو گفتن من از خیلی از دکترا شنیدم که احتمال خطا تو این سونو ها خیلی زیاده الکی به خودت استرس نده 

خیلیا رو من دیدم اومدن تو سونو بهش گفتن صد در صد مريضه بچه و حتی قانونی هم بهش اجازه سقط دادن ولی سقط نکرده و بچش هم سالم بوده شکرخدا 

این سونو ها صددرصدی نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕