2777
2789
عنوان

دوهفته دیگه عروسیمه لباسم چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییییی بسلامتی🤩🤩🤩به به مبارک باشه ایشالا زیر سایه ی مامان و باباش بزرگ بشه، من عاااشققققق نینی ...

سلامت باشی عزیزم انشاالله شماهم خوشبخت بشین

نینمم دختره😊🤗

سلامت باشی عزیزم انشاالله شماهم خوشبخت بشیننینمم دختره😊🤗

ای جونممم😍😍انشالا به سلامتی به دنیا بیاد، برای منم دعا کن عروسیم خوب پیش بره و هروقت لایقش بودم خدا بهمون نینی بده 😍

ای جونممم😍😍انشالا به سلامتی به دنیا بیاد، برای منم دعا کن عروسیم خوب پیش بره و هروقت لایقش بودم خد ...

همین الان دعات کردم

باورت میشه من روز عروسیم اصلا استرس نداشتم  انقدر بهم کیف داد

همشم به این فکر میکردم یه جشنی که واسه منع وهمه چی عالیه

وهمونطورم شد تو یه تالار عالی وفقط کسایی ک میخواستم رو صدا کردم

اره عزیزم من شاغلم، البته الان مدتیه استعفا دادم تا برم شهر جدید شاغل بشم، اسمم کیمیاست

راستی من یه لباس ساده انتخاب کردم  برای عروسیم که بالاش کار دست و جواهر دوزی بود و دامنش تور سفید وشاین بود واصلا لباسای شلوغ چشمم رو اذیت میکرد در حالی ک دور بری هام هعی بهم گفتن لباست سادست باید شلوغ برمیداشتی و از این چیزا ولی من وقتی اون لباس رو میپوشیدم احساس میکردم تو اون عروس تر شدم

راستی من یه لباس ساده انتخاب کردم برای عروسیم که بالاش کار دست و جواهر دوزی بود و دامنش تور سفید وش ...

خیلی اذیت شدم بخاطر نظراتشون ولی الان فهمیدم ک واقعا استرس بیجاست و فقط حالم رو بد میکرد

راستی من یه لباس ساده انتخاب کردم برای عروسیم که بالاش کار دست و جواهر دوزی بود و دامنش تور سفید وش ...

افرین منم دقیقا ادم ساده پسندی هستم و از لباسای شلوغ خوشم نمیاد، مهم حس خودته عزیزم، همین که خودت دوسش داشتی عالیه، عکسشو نداری؟ حس میکنم خیلی ناز بود 😍

خیلی اذیت شدم بخاطر نظراتشون ولی الان فهمیدم ک واقعا استرس بیجاست و فقط حالم رو بد میکرد

الانم یکمی روم تاثیر میزاره حرف بقیه ولی دیگه اونطوری نیستم ک ناراحت بشم