2777
2789
عنوان

دوهفته دیگه عروسیمه لباسم چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی حرف بقیه روم تاثیر میذاره، بنظرم واقعا باید این اخلاقو عوض کنیم

منکه واقعا خیلی بد بودم همش فکر میکردم انتخابم بد بوده که دوروبری هام خوششون نیومده بود

راستی یه چیزی وقت داری بگم 

منکه واقعا خیلی بد بودم همش فکر میکردم انتخابم بد بوده که دوروبری هام خوششون نیومده بودراستی یه چیزی ...

ببین سلیقه ها متفاوته، هرررچیزی انتخاب کنی یه عده خوششون میاد یه عده نه، مهم خودتی که دوس داشته باشی

جانم بگو

درسته عزیزم من واسه جشن عقد پسر خواهرشوهرم یه لباس ماهی با مروارید دوزی که رنگش نباتی بود کرایه کرد ...

نمیدونم کار درستی کردم یانه کلی اون لحظه خالی شدم 

البته باهم هیچ مشکلی نداریم ولی من اون لباس رو دوست داشتم

نمیدونم کار درستی کردم یانه کلی اون لحظه خالی شدم البته باهم هیچ مشکلی نداریم ولی من اون لباس رو دوس ...

طبق چیزی که تعریف کردی، ببین معمولا میگن توی عروسی بقیه، رنگ سفید و رنگ روشن و لباس خیلیی کار شده نگیرید بهتره تا عروس اون شب بدرخشه

طبق چیزی که تعریف کردی، ببین معمولا میگن توی عروسی بقیه، رنگ سفید و رنگ روشن و لباس خیلیی کار شده نگ ...

اره ولی رنگش خیلی روشن نبود  ومن اصلا وسط نبودم یعنی شاید یه بار کبا رقصیدم و خیلی ها اونجا بودن ک رنگ سفید و کرم رنگ پوشیده بودن  و اینکه من اصلا از رو حسادت نپوشیدم 

وچون باردار بودم اصلا نرقصیدم یعنی کلا تو دید نبودم

اره ولی رنگش خیلی روشن نبود ومن اصلا وسط نبودم یعنی شاید یه بار کبا رقصیدم و خیلی ها اونجا بودن ک ر ...

ولش کن تو بارداری الان تنها چیزی که مهمه سلامت نینی و خودته چرا الکی اعصابتو خرد میکنی، چیزی که گذشته‌ دیگه گذشته، رها کن